Реклама / Ads
17| 9370 |16.02.2010 НОВИНИ

Милен Цветков се разведе с Нова, прави сайт

.
Милен Цветков
Водещият до скоро на „Здравей България” Милен Цветков напуска окончателно Нова телевизия. Той се разделя официално с медията след като отказали да финансират ново съботно и неделно предаване с него.
 

Това разкрива в „24 часа” популярният телевизионен водещ, който си спечели славата, че обича да се кара на зрителите си сутрин.

„Миналия понеделник се видяхме с програмния директор (Олга Лозанова - б.а.) и според нейното лично мнение има хляб в идеята през събота и неделя да се прави сутрешен блок. Идеята беше да е от 8 до 10 ч в събота и от 10 до 12 ч в неделя. Казаха: добре, ръководството трябва да реши. Днес (вчера - б.а.)ми се обадиха да ми кажат, че поради липса на финансови средства не могат да осъществят идеята”, обяснява Цветков. Той отказва да коментира твърдения, че заради премиера Бойко Борисов е свален от сутрешния блок на Нова. Журналистът обяснява, че предаването „Здравей България” е имало просто нисък рейтинг според ръководството на медията, и за това бил отстранен.

Цветков коментира и новите си идеи за професионална реализация.

„Пуснах си скайпа във фейсбук и обявих, че всеки ден очаквам хората да разговарят на всякакви теми с мен от 9 до 10 ч, като отворена телефонна линия”, казва той.
А по-дългосрочната му цел предвиждала създаване в интернет на сайт, публикуване в него на живо и на запис тв съдържание.

„След време в офиса ми ще има камери, които ще предават на живо. В сайта ще има чат, в който хората ще могат да коментират също на живо. Ако този проект започне да набира сила, тук ще могат да се канят гости. Например проф. Юлиан Вучков със своите 10-минутни лекции, също и Люба Кулезич и Мон Дьо. Не мога да кажа категорично, че идват, защото в момента не получавам пари от никого. Този проект ще трябва да се самофинансира чрез реклама, банери, есемеси”, мечтае още Милен Цветков. Той разкрива, че сега работи в офиса на бизнесмена Димитър Пачеджиев, който преди година бе арестуван като поръчител да залеят бизнес дама с киселина.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 13853 |28.01.2010 Кадър на ПРО БГ и бивш тв шеф скачат в стола на Милен Цветков . 51| 12877 |28.01.2010 Нова телевизия каза чао на Милен Цветков, рейтингът му паднал . 3| 4264 |14.11.2009 Ал. Цветков: Железниците са гръбнакът на страната ни . 64| 7133 |02.11.2009 Цв. Цветков: Червените куфарчета са на принципа "една жена каза"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads