Реклама / Ads
36| 10477 |05.06.2015 НОВИНИ

Милионерите-джебчии в Игнатиево се покровителстват от високо?

.
Румяна Бъчварова
В Игнатиево ходели много политици, които подкрепяли местните джебчии, Бъчварова призова всеки, който има някаква информация и може да застане зад нея да излезе и да я каже. Водещата на "Здравей, България!" съобщи, че имат информация, че така нар. милионери - социално слаби са получили информация от високо, че и този път всичко ще им се размине. Бъчварова й отговори, че тя няма такива сигнали.
 
Вътрешният министър съобщи още, че ОД на МВР - Варна е с най - ниска успеваемост. "Очевидно там или не се е работило, или се е работило много зле и затова се наложи да пратим софийски екип", поясни тя. Поясняваме ви, че новият директор на варненската полиция е от София
 
"В мое лице и в лицето на сегашното ръководство на ОД на МВР във Варна няма политическо покровителство", заяви категорично в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия вицепремиерът и министър на МВР Румяна Бъчварова. Коментарът й е относно репортаж, в който тя разкри как в градчето Игнатиево има къщи и коли за милиони, а собствениците им са социално слаби.

„Докато не приключат проверките в полицията във Варна не мога нито да потвърдя, нито да отрека изнесеното за полицейски чадър”, каза още министърът на вътрешните работи.

Според нея, при проверката са описани 10 имота, проверени са документите за собственост и шофьорските книжки. „Двете джебчийки от репортажа на Нова телевизия са се скрили и досега не сме ги открили”, каза още Бъчварова.

Тя каза, че срещу хората с очевидно по-високи доходи от социалните помощи, които получават няма произнесени присъди досега, а само заведени дела, затова не се е пристъпило и към конфискуване на имоти и движимо имущество от тях.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 5204 |04.06.2015 Лично Бъчварова подхваща джебчиите в Игнатиево . 5| 4434 |03.06.2015 13 арестувани в Игнатиево заради джебчийство . 13| 4827 |03.06.2015 Полицаи завардиха град Игнатиево

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads