Реклама / Ads
17| 5325 |19.11.2013 НОВИНИ

Мирослав Найденов: В БАСТА са най-добрите изборджии

.
БАСТа не са изчезнали, а си правят офиси в областните центрове. При нас са едни от най-добрите изборджии, както ги наричаме ние, тези хора никога не са губили избори. Нямаме пари да си платим и затова ни няма в социологията.Това каза по bTV бившият земеделски министър Мирослав найденов.
 

Той бе категоричен, че са неудобни на доста хора, защото не се вписват никъде. Надявам се, че няма да има спънки при регистрацията ни, защото понякога има спънки, коментира той.

Обвиняват ме, че съм обещал подкуп на мой подчинен за връщане на ДДС той не може да върне ДДС, дори и да го карам. То е за злоупотреба със служебно положение Няма движение повече от половин година От обвиняем може да се превърна в свидетел по набеждаване.Има досъдебно производство по разговора в дома на Борисов, като аз съм свидетел, обясни Найденов за водените дела срещу него.


През 2007 година никой не е усвоявал нищо по ОП "Развитие на селските райони". Нека да не си правят антикризисен пиар, призова още той. По думите му всичко е проверено от ОЛАФ и не са били открити нарушения. Програмата за развитие на селските райони няма да бъде спряна. Ако средствата не бъдат похарчени до края на годината - ще бъдат загубени. Без капка зла умисъл заявявам, че не трябва да се слушат пиарите, коментира още Найденов. По мое време имаше блокирани пари, върших си работа и се плащаше, когато кажех, че ще има плащания- това се случваше. Нека да не плашим бенефициентите по програмата, защото те са десетки хиляди. Колегите трябва да направят така, че програмата да тръгне през 2014 година. Отворен съм към тях, каза още той. По думите му механизма за наддоговаряне е добър и го приветствам. Дано утре МС да го приеме, заяви бившият земеделски министър за парите от ЕС. Ако се случи загуба на средства, екипът и аз като част от него - няма никаква вина, защото има достатъчно време, каза още той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 5627 |07.11.2013 Ангел Найденов: Не сме във война, за да се намесва армията . 16| 4977 |07.11.2013 М. Найденов: Избори в момента устройват управляващите . 15| 6690 |21.10.2013 Найденов брани Емо Ротманса: Атаките са заради БАСТА . 7| 5265 |16.10.2013 Найденов: Военните са с най-много орязани права

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads