Реклама / Ads
3| 11930 |13.10.2012 НОВИНИ

MONNI обличат мистър Англия за мистър свят 2012

.
Барон и баронеса Кирил Гендович с Магдален Димитров и мистър Англия 2012
Мистър Англия 2012 Роланд Джонсън бе сензацията на откриването на грандиозния FASHION HOUSE на марката MONNI. На улица Солунска 19 по червения килим минаха повече от 175 души- приятели и клиенти от цял свят.
 

Притежателят на компанията, Магдален Димитров беше изключително елегантен и посрещаше гостите , сред които барон и баронеса Кирил Гендович, пластичният хирург д-р Николай Георгиев, съпругата му Елвира Георгиева, дипломати от посолството на Аржентина, бизнесменът Ники Младжов, бизнесдамата Ивана Скендерова, моделът Гери Дончева, дизайнерката Мария Иванчева, водещата Маргарита Михнева и много други. Бяха представени дефилета от колекцията есен-зима 2012- 2013 , пролет 2013 и церемониалната колекция на модната къща.

Магдален Димитров благодари на своя PR лорд Евгени Минчев за приноса му към съставянето на новия каталог с церемониални облекла , както и за възможността да привлекат като свое лице мистър Англия 2012. Роланд Джонсън ще бъде облечен в MONNI по време на представянето си на мистър Свят след 6 седмици.

В избора на платове в колекцията на Monni  се залага на вълна и кашмир за саката и палтата. Любопитното е, че тъканите под името „Zelander” произведени от Loro Piana, са изтъкани от вълната на ново зеландска порода овце, от собствените стада на италианския текстилен гигант в Нова Зеландия. Този специфичен продукт с изключително високо качество е предназначен за клиенти, които могат да оценят неговата изисканост и съвършенство. Вълната Merino della Nuova Zelanda определя леки материи, които придават усещане за прохлада и са меки на допир.


Притежателят на най-българската марка за мъжки облекла MONNI Магдален Димитров и мистър Англия 2012 Роланд Джонсън

Основната им характеристика е в лъскавината, еластичността и здравината, които са резултат на специални техники на предене и тъкане.  За костюмите Desizo Monni залага на вълнени материи с примеси на коприна с изключителна тънкост на нишката, която достига до Super 210’S. Това е доказателство за безкомпромистното качество на облеклата Desizo Monni, предназначени само за ценители, държащи на своята уникалност.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 11041 |29.06.2012 Елитна проститутка издала Мистър България и Хамстера . 5| 7136 |29.10.2009 Магистрати се обличат като ходжи . 4| 4860 |20.10.2009 Ал.Томов: Мистър Гаф насъска прокурори срещу мен . 20| 5739 |10.07.2009 Борисов стряска с писмо мистър Гаф

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads