Реклама / Ads
31| 6537 |20.06.2013 НОВИНИ

А. Найденов: Няма искания за оставки

.
Ангел Найденов
Настоявам Христо Монов да се извини на протестиращите, каза на пресконференция министърът на отбраната Ангел Найденов и член на ръководството на БСП по повод скандала, произтекъл от думите на депутата Христо Монов, че протестиращите са „интернет лумпени".
 

Мога да се извиня от негово име на всички протестиращи. Настоявам той да направи същото, добави Найденов.
 

Кой от сегашните проблеми ще решат едни предсрочни парламентарни избори? Не получих отговор. Ще реши ли някой от проблемите, мизерията, бедността, безработицата, с които се сблъскват българските граждани? Ще решат ли предсрочни избори проблемите на българския бизнес?

Това ще бъде поредна загубена година, която ще минава под знака на криза. Възможно е да реши проблема на непредставените политически формации, очакващи да бъдат представени или други, които търсят реанимацията си във властта. Още отсега насрочваме заседание на Националния съвет, на което ще констатираме анализи и оценки на изборите, на местните ни структури, каза той.
 

В протеста има хора, търсещи реванш. Лесно могат да бъдат видени лицата на хора, търсещи новото дясно, хора от старото дясно, хора, търсещи изместване на политически формации, например „Атака". Това не може да бъде извинение или обяснение на цялото напрежение, с което трябва да се справяме, обясни Найденов.

 

Отправната точка в тази дискусия е грубата политическа грешка с избора на Делян Пеевски за председател на ДАНС. Темата, по която няма различие в дискусията, е подкрепата за правителството, смята още той.
 

Няма искания за оставки, няма искания за предсрочно прекратяване на мандата, няма гласове, предлагащи предсрочни парламентарни избори.

В момента тече една тежка и трудна, на моменти много емоционална дискусия между членовете на Националния съвет. Дискусията отговаря на високия градус на напрежението извън централата на БСП, осведоми Найденов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 52| 6768 |20.06.2013 Учениците няма да учат "Тютюн" и "Майце си" . 8| 4980 |20.06.2013 Цв. Йовчев: В системата няма компрометиращи данни за г-н Иванов . 77| 4706 |18.06.2013 Орешарски няма да се срещне днес с протестиращите . 46| 6738 |17.06.2013 Каймаканов: Няма да си ида, аз съм експерт

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads