Реклама / Ads
29| 4930 |20.01.2014 НОВИНИ

К. Нинова: АБВ най-вероятно ще вземат гласове от БСП

.
Корнелия Нинова
Но вероятно няма да са много, обясни тя. Всичко, което става, демотивира и тревожи хората по места. Две послания излъчил вчерашния форум на БСП "заедно и без разцепление" било едното и "никога с ГЕРБ" - другото.
 

Разочароващо е, че кадърни хора като Ивайло Калфин няма да бъдат в листата на БСП, но те си правят своя избор, заяви по БТВ Корнелия Нинова от БСП.

От АБВ не са били допуснати на вчерашното заседание на партията, Димитър Дъбов им се обадил да не идват на срещата, не заради това да не се изнася информация, а защото общинските и областните членове на БСП заявили, че подкрепят различни листи.

Нямам представа като какъв Румен Петков е бил при Бойко Борисов, за да разговарят за АЕЦ "Белене". Въпросът бил поставян на форум на БСП, бил обсъждан. Нинова се изненада, че този въпрос се отправя към нея. И отсече: Не е работа на Румен Петков да говори от името на ГЕРБ и БСП заедно.

Вчера на форума на БСП се чули две послания - "заедно и без разцепление" било едното и "никога с ГЕРБ" - другото, обясни Нинова. БСП не е изразявало позиция за разговори на Р. Петков по "Белене", защо го е направил - не е ясно, повтори тя.

Нинова каза, че разговорът за "Белене" се водел с ГЕРБ от години, но Борисов си бил сменил позицията 7 пъти. Личното мнение на Нинова било, че тя не би разговаряла с ГЕРБ, защото не им вярва поради липса на ясна позиция. Има си ред в тая държава - когато министърът внесе предложение в НС, то ще се обсъжда, обясни тя.

АБВ най-вероятно ще вземат гласове от БСП, но вероятно няма да са много, каза Нинова и изрази притеснение, че всичко, което става, демотивирало и тревожело хората по места. Но това и мотивира да се стегнем и да свършим повече работа, заяви тя. И каза, че не може да прогнозира дали и кога ще има самоизключване на хора от АБВ от БСП.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 5975 |19.01.2014 Станислав Станилов от „Атака”: Ще вземат имунитета на Волен Сидеров . 16| 5307 |07.01.2014 К. Нинова: Нужна ни е подкрепата на ДПС в парламента . 6| 5021 |03.12.2013 Амнести интернешъл: Българските власти да вземат мерки срещу расизма . 44| 6801 |22.11.2013 Корнелия Нинова: Проблемите на ДПС нямат нищо общо с БСП

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads