Реклама / Ads
24| 6677 |07.03.2017 НОВИНИ

Нинова: Борисов е страхлив по природа, 15 г. бяга

.
Корнелия Нинова
Борисов е страхлив по природа. 15 години, откакто е на високи постове, не се е съгласявал да застане очи в очи с опонента си. Не се страхува само от мен. Това коментира в „Здравей, България” лидерът на БСП Корнелия Нинова.
 

Борисов погледна на дебата ни като на мач. Искаше сблъсък на експерти, а ние да стоим встрани и да наблюдаваме. Той искаше да аплодира или да освирква като наблюдател.  

 

Какво значение има дали Горанов ще е финансов министър?! Той изпълнява политическо решение на партията. Какво да направят експертите в този разговор? Ние питаме какво ще правят с 16-те милиарда заем и чакаме отговор от Борисов. Искам да разоблича лъжата на ГЕРБ, че оставят държавата в стабилно състояние. Направили са дълг от 17 милиарда.

 

Защо Борисов не се произнесе по скандала с Европа на две скорости? 5 години се борим срещу чуждите търговски вериги и в защита на българското производство. Поръчали сме лабораторно изследване на чуждите храни.  

 

БСП ще се опита да направи правителство. Лидерът на първата сила трябва да стане премиер. След изборите веднага правим вътрешно партийно проучване за това с кого да направим правителство. Ще питам по важните въпроси всеки какво мисли за възможна коалиция. 

 

Санкциите са равни за всички европейски страни. Защо тогава на България й забраняват да си продава киселите краставички в Русия, а "Мерцедес" се произвежда в Русия? Защо за нас има санкции, а за другите – не. Защо на нашите земеделци не платиха за санкциите от забраната за търговия с Русия, а на другите европейски земеделци до стотинка се плати.

 

Служебният кабинет е кабинет на ГЕРБ. Голяма част от зам.-министрите на служебното правителство са на ГЕРБ. Областните дирекции на МВР са на ГЕРБ, на Горското – пак на ГЕРБ. Има само един наш министър – Деница Златева. Така Нинова отхвърли обвинението, че тя е редила правителството на Герджиков.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 7596 |02.03.2017 Борисов: Питайте ДПС и БСП жив ли е моделът # Кой . 10| 4285 |28.02.2017 Борисов и Нинова не се разбраха за дебата . 5| 5087 |27.02.2017 Борисов и Нинова се договориха за дебата - в сряда ще е . 14| 5523 |26.02.2017 Убийството в Борисовата да се учи в МВР академията предлага ген. Василев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads