Реклама / Ads
5| 5844 |07.12.2009 НОВИНИ

Ново зверско убийство на ученик

.
16-годишно момче е убито варварски. Убиецът е 17-годишният ученик от елитна ямболска гимназия Иван Ятакиев. Срещу него е повдигнато обвинение за предумишлено убийство.
 

Той обаче не се признава за виновен и отрича всичко, съобщи на пресконференция директорът на ОД на МВР в Ямбол комисар Стоян Драгнев. Двамата негови съучастници обаче направили самопризнания.
През последните две години Янакиев е бил осъждан четири пъти за нанасяне на побои със средни телесни повреди на различни по възраст лица. Бил много агресивен и самоуверен.
Три от присъдите са били с мярка пробация, веднъж е бил осъден условно на една година затвор с три години изпитателен срок.

Задържаният се е държал нагло и предизвикателно с полицаите, извършили разпита, дори ги е обвинил, че го тормозели.
Ако не го бяхме разкрили, щяха да станат още убийства, бе категоричен комисар Драгнев.

Тялото на убитото 16-годишното момче от Ямбол е намерено в събота.

На 21 май т.г. родителите на Галин Николов го обявяват за издирване.
Същия ден около 13.00 ч. Галин е качен насила в лека автомобил от три момчета, които поискали да вземат ключа от дома му, за да откраднат пари, които са смятали, че има там, тъй като родителите му скоро били продали имоти. Те го откарали в парка "Бакаджика". След като Галин отказва да даде ключа е прободен три пъти - в корема, кръста и врата с нож.
След това момчетата изкопават плитък гроб в подножието на Бакаджика и го заравят.
Убиецът се върнал на училище, а един от съучастниците дори заминал след два дни да празнува абитуриентския си бал в Турция.

След няколко дни младежите се връщат на мястото, изравят трупа на момчето, завързват го с кабел за краката и го местят в предварително изкопан по-дълбок гроб. Всичките им деййствия били обмислени предварително и извършени спокойно, без паника.

Единият от съучастниците е студент в София, а другият работи.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 7883 |25.10.2009 Убийство в асансьор разтърси "Редута" . 7| 6059 |24.10.2009 Близки до Доган получават смъртни заплахи след убийството на Ахмед Емин . 0| 5526 |06.10.2009 Приключи разследването за убийството пред "Соло" . 0| 5410 |26.09.2009 Разследват убийство в пещерско село

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads