Реклама / Ads
9| 6918 |27.03.2014 НОВИНИ

Отскубали очи-диаманти на паун от подаръци на Тато

.
Изчезнали очите -диаманти на паун, подарен на Тодор Живков от индонезийски държавен глава . Откраднати са и кинжалите с диаманти, дарени на Тато от арабски шейхове.Това разказа в "Дневен ред" по ТВ7 съветникът на първия ни ръководител по време на соца Костадин Чакъров, който бил информиран за кражбите от уредниците на бившия музей в Бояна.
 

Стойността на всички подаръци в  Живковия музей били на стойност от около 5-6 млн. лв.

Чакъров коментира и сегашните действия на БСП. "БСП е партия травести" каза той.Според него Станишев и БСП считат, че са приемници на БКП, а вземат диаметрално противоположни решения. В Европа казват, че нямат нищо общо с комунистите и с  Живков, а на Бузлуджа разиграмат скечове с  Димитър Благоев. И баба Гицка не може да се ориентира за кой да гласува, допълни той.

Бащите национализират, синовете приватизират, така с едно изречение Чакъров охарактеризира морала на червената олигархия.

Съветникът на Живков разказа и за подарения на Георги Димитров  лек автомобил от Сталин, кжойто през 90-те години бил откраднат и пренесен в САЩ. Според Чакъров с авторитета си и благодарение на покровителството на Сталин били Спасени Пиринска Македония от Югославия и територия до Пловдив от гърците.

ДПС умело използва ролята си на балансьор още от началото на прехода. С тези думи бившият съветник на Тодор Живков Костадин Чакъров коментира кафето на лидерите на ГЕРБ и ДПС Бойко Борисов и Лютви Местан. По думите му след тази среща няма да има отлив на избиратели от ГЕРБ. ДПС отидоха доста напред в прегръдката им с БСП и сега дават малко назад. С кафето ДПС наказва, дърпа ушите на БСП, показва им докъде им стига върхът на обувките, заяви Чакъров. БСП не може да управлява без ДПС, които са бутани напред, определяни като страдалци. ДПС от всяко нещо извличат полза, като обявяват, че имат заплаха за етническия мир. Няма да се учудя, ако някой ден Местан каже: "Гяурските ханъми да си отварят кълките, защото в противен случай има заплаха за етническия мир" – извинявам се за неакадемичния израз. Искам политическите сили у нас да седнат, да се разберат и ДПС да бъдат респектирани веднъж завинаги, за да спрат да използват и да манипулират, каза още бившият съветник на Тодор Живков.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 9439 |29.12.2013 Паун Цонев: Волен да пие вода на Вардаро, а не водка на Варадеро . 18| 9087 |05.10.2013 Младен Мутафчийски: Срещу 6 паунда англичани пият и правят секс 4 часа в Слънчев бряг . 9| 8796 |27.11.2012 Новият шеф на ГЕРБ - София е Цветомир Паунов . 6| 7479 |30.07.2012 1000 паунда на ден печели BG джебчия на олимпиадата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads