Реклама / Ads
0| 7012 |13.09.2023 НОВИНИ

Персонален консултант за всеки Партньор на NEXT BASKET

.
NEXT BASKET предоставя индивидуални консултации, които превръщат онлайн бизнес предизвикателствата в успехи
 

Водещата платформа за електронна търговия NEXT BASKET изненадва с нова интегрирана услуга, насочена към оптимизирането на онлайн бизнес процесите на своите Партньори. Чрез имейл, чат или директни обаждания, всеки онлайн магазин получава възможност за бърз и ефективен контакт с експерт на Платформата.


Индивидуални решения в точния момент


Целта на NEXT BASKET е да улесни своите Партньори с необходимите инструменти и експертиза, предлагайки услугата Персонален консултант. 


Експертите на Платформата са подготвени да помагат във всички етапи от развитието на онлайн бизнеса - от технически проблеми и въпроси, свързани с функционалността до маркетингови стратегии и продажби. 


Контактът с личен консултант може да бъде по различни канали – чрез имейл, онлайн чат, директно по телефон или чрез Viber и WhatsApp.


Експертни съвети при всяко затруднение


Екипът на NEXT BASKET обединява специалисти от различни области: SEO оптимизация, дигитален маркетинг, уеб дизайн и много други. 


Партньорите на Платформата не само разполагат с ефективни решения при срещаните предизвикателства, но и имат възможността да получат ценни насоки и стратегии за развитие на своя бизнес. 


В зависимост от избрания пакет за участие, Партньорите могат да ползват от 3 часа до неограничен достъп до консултации месечно. 


Платформата успешно работи със своите първи Партньори, като контактната форма на уебсайта им е винаги отворена за допълнителни запитвания и информация.


NEXT BASKET – Успехът е добра идея.


NEXT BASKET е иновативен 360-градусов бизнес модел за направата на електронни магазини. Неговата екосистема включва 5-в-1 решения в помощ на e-търговците, като софтуерна платформа от ново поколение, интегрирана ERP система, фулфилмънт складов софтуер, собствени складови пространства и 125+ платени и безплатни услуги за дигитален маркетинг и електронен бизнес. Българският стартъп е основан през 2022 г. и към момента има близо 100 служители. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4197 |12.09.2023 Хидроинженери започнаха обследване на язовирите в Царево, мостове са поставени под наблюдение . 1| 4296 |12.09.2023 НОИ: Средният осигурителен доход за България за юли е 1416,53 лева . 17| 18274 |12.09.2023 Има ли общо протестът на овцевъдите с Радев? Отговорът се крие под знамето на Рожен . 9| 4373 |12.09.2023 ИТН се регистрира в ЦИК за местните избори

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads