Реклама / Ads
5| 5184 |10.03.2014 НОВИНИ

Петков: От Министерски съвет атакуват личните пощи на симпатизанти на АБВ

.
От IP адреси на правителството, по-точно Министерски съвет, са атакувани личните пощи на хора, които са декларирали симпатии по интернет към АБВ. Министър-председателят много лесно може да провери нещата.Това заяви пред Нова телевизия Румен Петков от АБВ.
 

„Получили са нерегламентиран достъп до тях. Не мога да кажа за колко човека става дума, но във всички случаи, ако министър-председателят си провери нещата, ще имаме ясен отговор на въпроса дали той е първият министър-председател в историята на прехода, който е допуснал по такъв непочтен начин да бъде използван инструментариума на Министерски съвет”, каза той.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS

„Някой друг е влизал в моята поща, на нашите симпатизанти. Това е напълно достатъчно да е ясно какви инструменти се използват срещу АБВ. Ако не знае, че ни послушват, че ни мачкат, че мачкат кметове – това, което стана с Перник, Попово, заради нищожните пари, които са получили на фона на другите, ако министър-председателят не ги знае, значи не е за там”, добави Петков.

На въпрос дали е получил уверение, че не е подслушван, Петков коментира: „Получих уверение, но има ред събития, които ме карат да мисля обратното. В някои онлайн издания излиза дискусията, която се води в щаба на АБВ”.

„Да не бъркаме „Позитано” с БСП”, призова „самоизключеният” от левицата Петков.

По думите му си струва да се види този акт на партийното ръководство каква подкрепа е получил. Бившият депутат от Коалиция за България отбеляза, че от общо 181 члена на националното ръководство, за изключването са гласували малко над 80. Според Петков голяма част от представителите са били в коридора, други – в залата, без да гласуват. Затова ставало въпрос за бламиране на лидера Сергей Станишев.

„Лицемерие е да излъжеш 700 хил. души за АЕЦ „Белене”, а после да ги загърбиш, да излъжеш хората, че ще въведеш данъчна политика, която да отговаря на доходите им, да обещаеш, че ще промениш режима за пушенето в заведенията и да не го направиш”, заяви Петков, като избори някои от основните обвинения на АБВ към ръководството на социалистическата партия.

„Болка има. Не мисля, че това е добро за БСП… Вместо да се занимава с това, което става в Украйна, да формулира данъчна политика, да се готви за изборите… В 300 села няма кандидат-кметове, което значи, че няма структури”, добави бившият вътрешен министър.

„АБВ даде шанс на разочарованата част от БСП да гласува”, категоричен е Румен Петков.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 31| 6977 |09.03.2014 Петков: Станишев си копае землянка, да се скрие след изборите . 19| 5434 |07.03.2014 Първанов: Националният съвет на БСП не може да изключва . 52| 6327 |07.03.2014 Дянков влиза в надзорния съвет на руската ВТБ банка . 10| 5525 |05.03.2014 Руски флаг се развя в Донецк над Областния съвет

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads