Реклама / Ads
18| 12757 |26.06.2023 НОВИНИ

Полина: К...а ли съм или не съм? Дъщери продължават войната на Пригожин и Шойгу в Дубай. Путиновите „братовчедки“

.
Дъщерята на Пригожин - Полина на пода в хотелска стая в Дубай...
Откритата война за надмощие между Евгений Пригожин и руският военен министър Сергей Шойгу има неочаквани разклонения. Научаваме от руски сайтове, че дъщерята на Шойгу – Ксения, е излетяла за Дубай заедно с мъжа си, фитнес инструктора Алексей Столяров. Поводът за спешното пътуване е… служебна командировка.
 

Съвсем случайно предната вечер ръководителят на частната армия „Вагнер“ превзе Ростов на Дон, тръгна към Москва и заяви, че ще се разправи с „измамника Шойгу“, който излъгал Путин да започне кървавата война срещу Украйна.

Види се Ксения Шойгу има от какво да се страхува, има какво да спасява и очевидно има къде да отиде. Защото е мултимилионерка от години.

Още съвсем млада тя става съветник на зам.-председателя на Газпромбанк. Медии пишат за любовна афера между двамата, но това си остава в сферата на клюките. Факт е обаче, че щерката на Шойгу прави шеметна кариера и жъне успехи с каквото й да се захване.


.
Ксения Шойгу се забавлява...

 

Когато е на 18 години Ксения придобива луксозни имоти в Москва на стойност десетки милиони долари. Те се намират в най-скъпите зони на руската столица и е голяма тайна, как и защо управата на Москва разрешава въпросните сделки.

След началото на войната срещу Украйна Ксения попада в санкционния списък на САЩ заради спечелени стотици милиони от неясни обществени поръчки в строителството и проекти, свързани с военното министерство и армията. Според някои руски медии нейното богатство превишава 1 млрд долара.

 

Не остава по-назад и една от дъщерите на Евгени Пригожин, олигарх, личен приятел на Путин, наричан негов „готвач“. Аrbat.media пише: Дъщерята на ръководителя на нелегалната ЧВК "Вагнер" Евгений Пригожин беше забелязана в Дубай, а самият "готвач на Путин" организира бунт срещу властта. Той нарича децата на олигарсите край Путин  "клатят кифлички" в скъпите курорти по света, но не казва за своите деца нищо.

Междувременно в мрежата вече са се появявали видеа на другата му дъщеря - Вероника. Твърди се, че видеото е "изтекло" от нейния телефон под заглавието "Дубайски дневник". На кадрите малката дъщеря на Пригожин се забавлява в един от хотелите, говори за живота си и се измъчва от дилемата „курва ли съм или не съм“? Донякъде се радвам, че опознавам всички тук, чукайки се през нощта ... но от друга страна разбирам това ... на п *** е необходимо. Мисля, дали съм курва или не съм курва. И не искам да съм курва. И независимо дали ми харесва или не. Постоянно съм в тези мисли.

Вероника Пригожина е измъчвана от съмнения... Но на 18 години е вече бизнесдама и съсобственик на компанията Red Stars и луксозен хотел в Санкт Петербург.

Докато младата дама се потапя дълбоко в сладостите на живота, десетки хиляди нейни връстници оставиха костите си по украинските полета. Защо?

 

Медията compromat.ws напомня за другата дъщеря на Пригожин – Полина. Тя си падала по конния спорт и затова купува конезавод за елитни расови коне в Германия през 2020 г. по време на Ковид кризата. Същевременно участва пряко в бизнес империята на татко си, цивилната част от която се ръководи от съпругата му Любов.

 

Руската медия tsargrad.tv публикува вчера изявление на Рамзан Кадиров, глава на Чеченската република, който се закани, че ще тръгне с бойците си срещу частната армия „Вагнер“. Той разкрива важен детайл, за който досега никой не е споменал.

„Мислех, че на Пригожин може да се вярва, но се оказа антипатриот, надменен и самовлюбен човек. Намрази Шойгу и Путин, защото в Санкт Петербург не разрешили на дъщеря му да придобие някакви имоти и терени. Едва се разминахме с кръвопролитието…“

 

Заслужава да се припомни, че бащите на тези талантливи млади бизнесменки са сред приближените олигарси на Владимир Путин. Шойгу дори не е служил войник, но това не пречи Путин да го назначи за военен министър. Като такъв Шойгу е обвиняван в зловеща корупция и присвояване на стотици милиони, което води до неокомплектоване и слабо обучение на войските, а резултатът са хилади, хиляди трупове на млади руснаци.

 

Пригожин е стар приятел на Вова, както го нарича той преди години. Двамата са от Ленинград, там са израснали. Пригожин е част от организираната престъпност и след съдебен процес влиза за дълго в затвора. Путин влиза с ходатайства в редиците на КГБ, но когато се връща в Санкт Петербург след 1990 г. става връзката между кмета Собчак и местната мафия. Сериозна дружба, както забелязвате.

 

На 30 август 2022 г. Свободна Европа и други медии съобщават, че „племеннички“ на Путин са заминали от Швейцари за Дубай. Кавичките са задължителни, защото става дума за някои от дъщерите на руския президент и за считаната за негова любовница Алена Кабаева. Обяснение за медиите обаче опитва да прикрие това с обстоятелство, споменавайки, че става дума за „племеннички“…

 

Какво ще се случи в Дубай, ако дъщерите на Пригожин и Шойгу се засекат в някое луксозно заведение или хотел? Ами ако там случайно се окаже и някоя „племенница“ на Путин? Как ще реагират те и техните охранители?

 

А Кремъл и Путин ни проглушиха ушите, че става дума за отечествена война, справедлива, освободителна… И тя вече коства живота на стотици хиляди руснаци. Самият Пригожин призна това преди дни, разкривайки, че кремълската пропаганда съобщава фалшиви данни за малки загуби.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 2910 |21.06.2023 Уж преместваем обект, а се лее бетон на Рожен: Дебатите около пилона продължават . 22| 4243 |10.06.2023 Контраофанзива: Украинските сили продължават да настъпват на поне четири района на фронта . 8| 2973 |01.06.2023 Преговорите за съставяне на редовно правителство между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ продължават . 0| 2727 |28.05.2023 Валежите продължават. Код жълто за гръмотевични бури в почти цяла България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads