Реклама / Ads
6| 4894 |04.08.2011 НОВИНИ

Полиция, доктори и социални нищят историята на Кадир Мехмед

.
34-годишният Кадир Мехмед, който бе приет в благоевградската болница в безпомощно състояние, е претърпял черепно-мозъчна травма. Това показват направените тази сутрин консултации със специалист, съобщи за Дарик зам.-директорът на благоевградската болница д-р Александър Костов.
 

Изследванията на черепа и главния мозък на пациента със скенер обаче не показват данни за наличие на хематом, уточни специалистът.

Д-р Костовн нито е отхвърлил, нито потвърдил версията на гръцката страна, че Мехмед бил блъснат от лек автомобил в Кавала, тъй като на този етап липсват показатели, които да докажат, че той е претърпял пътен инцидент, подчерта зам.-директорът на МБАЛ-Благоевград. Той изрази надежда в най-скоро време да стане ясно каква е причината за състоянието на пациента му, в което няма промяна.

От направената справка от полицията става ясно, че Кадир Мехмед не се водил на психиатричен отчет в Разград. В момента той  е настанен в гастроентерологичното отделение на благоевградската болница.

Продължава издирването на неговите близки. Ако те не бъдат открити, ще се търси възможност за намирането на подходящо социално заведение, където да бъде настанен.

Припомняме, че 34-годишният български гражданин Кадир Мехмед беше приет в болница в Благоевград на 3 август. Според информациите той е бил изтезаван, затворен и държан без храна в Гърция. По неофициална информация българинът е открит в безпомощно състояние край Драма, след което е настанен в гръцка болница.

Според несвързания и лаконичен разказ на Кадир той е бил държан в плен с още трима българи, след като през пролетта отишли да работят в южната ни съседка. Кадир разказал, че тримата му колеги успели един по един да избягат от пленничеството, той успял последен, ходил, докато паднал в несвяст. Пред лекарите в Благоевград споделил, че е бил тормозен от Фалих от Варна, без да уточнява фамилията му.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 31| 5288 |04.08.2011 Президентът не харесва социалните ангажименти на кабинета . 4| 5815 |03.08.2011 Режат социалните на деца без ваксина . 48| 4969 |20.07.2011 Поклон пред историята очаква Борисов . 17| 5184 |20.07.2011 Шефът на ВКС и Путин нищят съдебната реформа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads