Реклама / Ads
7| 6447 |22.07.2011 НОВИНИ

Полицията разкри жестоко убийство в Казанлък

.
Полицията разкри тежко престъпление, при което 18-годишен син е убил баща си в Казанлък, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Стара Загора.
 

В сряда около 19.45 ч. в Районно управление "Полиция" - Казанлък е получено съобщение за открит мъжки труп в избеното помещение на кооперация, разположена на казанлъшката улица "А.С. Пушкин" № 4 в града. По първоначална информация 18-годишният С.Х., живеещ на същия адрес, открил в пластмасов бидон трупа на баща си – И.И., 37-годишен, докато разчиствал семейното мазе.

Установено е, че 37-годишният И.И., е обявен за общодържавно издирване от 21 април тази година по молба на 38-годишната му съпруга – М.И., която го видяла за последен път на 12 април тази година.

При извършения първоначален оглед е констатирано, че трупъта е в силно напреднал стадий на разлагане, сгънат в пластмасов бидон, покрит отгоре с втори бидон. Тленните останки на И.И. са откарани в Катедра "Съдебна медицина" за аутопсия, като мнението на съдебния лекар е, че вероятна причина за смъртта е удавяне или механична асфикция.

В резултат на оперативно-издирвателните мероприятия, предприети от служители на сектор “Криминална полиция” при ОДМВР – Стара Загора и служители от Районно управление "Полиция" - Казанлък, е установено че извършител на деянието е сина на И.И. – 18-годишния С.Х. Младежът разказал, че на 12 април около 18.00 ч. заедно с баща си бил в избеното помещение. След спречкване между двамата С.Х. спънал И.И., който при падането си ударил главата в бетонния под и изпадал в безпомощно състояние. Синът му го напъхал в бидон, намиращ се в помещението, а отгоре го захлупил с друг бидон. След извършване на деянието, С.Х. напуснал мазето, заключвайки го с катинар.

18-годишния младеж е задържан от полицейските служители за 24 часа, като предстои вземането на постоянна мярка за неотклонение. Работата по случая, както и провеждането на допълнителните процесуално-следствени действия продължават.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 4877 |21.07.2011 Има задържан за убийството на Яна . 2| 5436 |20.07.2011 2 присъди доживот за убийството на Бай Миле . 5| 5274 |15.07.2011 17 разпитани заради убийството на Яна . 6| 5323 |13.07.2011 Полицията погна "нови избиратели" в Смолянско

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads