Реклама / Ads
48| 5155 |18.07.2013 НОВИНИ

М. Попова: ГЕРБ трябва да се върнат в парламента!

.
Маргарита Попова Източник: Булфото
Времената са много сложни; най-малко от всичко имаме нужда от разединение сега; протестите са народният контрол; това не е лошо, не бива да ни плаши; можещите и кадърните трябва да излязат напред, изреди вицепрезидентът.
 

Имаме нужда от отговорности на властите, от парламента в цялост и работа за благото на държавата, заяви вицепрезидентът Маргарита Попова.

Времената са много сложни и човек трябва да потърси територия около себе си, за да излезе напред и да се наложи. Сложни са времената не само за нас сега, но повече от всичко е нужно да прозрем какво ни е нужно, за да продължим да вървим напред. Моето дълбоко убеждение е, че най-малко от всичко имаме нужда от разединение сега. Имаме нужда от отговорности на властите, от парламента в цялост и работа за благото на държавата, а не за да прикриваме пошли властови модели, каза вицепрезидентът.

На въпрос дали намеква, че ГЕРБ трябва да се върнат в парламента, Попова отговори: Не намеквам, категорично го казвам. 
Не знам дали някой е установил досега, че блокирането е довело до закъсняване на линейките и до смъртни случаи. Ако блокирането на улиците води до закъсняване на линейки и пряка последица от това да са смътни случай, няма как да очаквате да ви дам друг отговор, освен, че не е редно, каза Маргарита Попова. 

Протестите са народният контрол, който ще ни съпровожда десетилетия наред отсега насетне, и това е нещо хубаво. Това трябва да се случва винаги занапред, докато излезем на чиста почва, за да продължим напред. Този народен контрол трябва да го има видимо по всяко време, винаги. Досега някак си липсваше, не се чувстваше. Хората не смееха, нехаеха или не знам точно какви са причините, но трябва да го има. Това не е лошо, не бива да ни плаши, каза тя.

Можещите и кадърните трябва да излязат напред, трябва да им дадем възможност, трябва и те сами да си я потърсят тази възможност, каза Попова и добави, че вижда такива хора. 
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 76| 5586 |17.07.2013 ГЕРБ внася вот на недоверие срещу кабинета . 79| 5568 |17.07.2013 ГЕРБ остават извън парламента . 4| 4758 |17.07.2013 В. Вучков: ГЕРБ се връща в НС само при ясна дата за предсрочни избори . 23| 4718 |17.07.2013 А. Кутев: ЕНП натиска ГЕРБ да се върне в НС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads