Реклама / Ads
7| 4629 |10.09.2017 НОВИНИ

Премиерът Борисов откри възстановена църква, посипа Русе със златен дъжд и обеща светло бъдеще

.
При рязането на поредната лентичка, този път в Русе, премиерът Борисов отново се изцепи, както той си може. ”Асфалт не се яде, ама само за пътища питате”.
 
Съзнателни граждани обаче контрират: А за какво да питаме? За борбата с корупцията и "успехите" в нея? За Пеевски, Цацаров и КТБ? За министърът-бушон Караниколов и "Дунарит"? За увеличаването на данъците, този път чрез такса "смет" и цената на природния газ? За влизането ни в Шенген и еврозоната? На всички тези въпроси отговор чакаме отдавна, но така и не получаваме. А има и още дузина, но хайде да спрем дотук.

Иначе посещението на премиера в Русе за откриването на възстановената църква "Вси светии" мина очаквано. След лентичката, част от която по традиция той прибра в джоба си, последва раздаване на милиони пред изумените русенци, обещания и надежди, повечето за светло бъдеще. Тук църква ще възстанови, там трети мост над Дунав е готов да строи, улиците в Русе ще ремонтира, автомагистрала "Хемус" ще завършва. Гигант на строителството и инфраструктурата.

Не бяха подминати и предходните правителства, преди ГЕРБ и лично Борисов да оглави държавата. Те се оказаха виновни, този път за това, че не са залепили една плочка в НДК и сега на Боршош, Лилито Павлова и лично на него се налага да хвърлят милиони, за да ремонтират. Нищо, и това ще понесе на плещите си премиерът.

А за да няма съмнения, че и той може да консултира когото трябва по всякакви въпроси, поантата бе върху особености на строителството в България. Страната ни била прекрасна, но трудно се строи в нея заради необходимостта от виадукти, мостове и тунели. Което ни навеждана мисълта ,че нашият премиер трябваше да се роди в емирствата, където ландшафта е само пясък и равнина. тогава какви магистрали щеше да изгради, страх ни е да си помислим.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4118 |08.09.2017 Откриха труп на мъж в река Бербеш . 5| 7434 |08.09.2017 Марешки: Борисов и Пеевски са скачени съдове, те са държавата . 2| 4062 |07.09.2017 Марешки обмисля вот на недоверие, а Борисов - оставка . 4| 11690 |06.09.2017 Цветан Василев: „Дунарит” винаги е бил цел на Пеевски и Борисов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads