Реклама / Ads
5| 4644 |13.01.2015 НОВИНИ

Прокуратурата: Мотивите за убийството на Татяна са лични

.
Убитата Татяна
Лични са мотивите за убийството на Татяна Стоянова, каза говорителят на Апелативна прокуратура в Пловдив Николай Божилов.
 

 „Не може да се изхвърли, но и не може да се работи по категорична версия, че убийството е свързано със служебната дейност на младата жена”, каза прокурор Божилов, цитиран от „Фокус”.

 

По думите му нямало данни Татяна да е била заплашвана, но това ще се установява тепърва по делото. Започнали са разпити на свидетели, като до 11.00 часа са били разпитани над 10 души. Всичките те са били в жилищната сграда към момента на убийството и в района на жилищния блок, каза Божилов. Доказано е, че по тялото на убитата има общо шест куршума, по главата и в областта на гърдите ? Това е било установено при вторичния оглед на трупа, при който са описани и фотографирани огнестрелните рани. При огледа, направен в началото, това не е било установено, тъй като на първи етап не се позволява разсъбличане на трупа, каза прокурор Божилов. Не може да се твърди с категоричност, без заключение на експертизата, че е стреляно отзад, защото ще е неправилно и може да се тълкува по най-различни начини, добави апелативният прокурор.

 

Междувременно депутат поиска в Пазарджик да се комансироват специалисти за разкриване на убиеца на Татяна. Поставихме въпроса пред областния управител да поиска незабавното командироване на специалисти от МВР, които до помогнат на разследването за убийството на Татяна Стоянова, каза на пресконференция депутатът от БСП Димитър Димитров.

 

Нашата цел е разкриване на истината, такава каквато е тя, и възмездие, защото законът трябва да бъде над всичко и над всички. Такова брутално и показно убийство в Пазарджик не е извършвано. То е извършено с умисъл, добре подготвено и може би дълго време планирано. Този, който е извършил престъплението, е имал усещането, че е над закона, че липсва държавност и държава. Важно е да станат ясни причините за тази трагедия, каза също Димитров. Народният представител коментира, че няма причина, която да оправдае такъв брутален акт. По такъв начин не могат да се решават проблеми, каквито и да са те. За това трябва да бъдат предприети всички необходими мерки за разкриване на извършителя на този брутален акт, каза също Димитров.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 24| 12616 |13.01.2015 Три са версиите за убийството на Татяна Стоянова . 7| 4492 |09.01.2015 Членове на ИД в Туитър: Убийството в Париж е похвално! . 3| 4437 |09.01.2015 Нова версия: Има връзка между убийството на полицайката и атентата срещу вестника . 2| 5323 |05.01.2015 Ченгето, разкрило убийството на Шмид, стана полицай на годината

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads