Реклама / Ads
98| 7339 |04.02.2014 НОВИНИ

Радан Кънев: Десни хора са настръхнали срещу ГЕРБ

.
Хората очакват да предложим нещо по-добро от ГЕРБ Много десни хора са настръхнали срещу ГЕРБ Оттук-нататък нито ще се занимаваме с вътрешни въпроси, нито с ГЕРБ, а ще се занимаваме да говорим важното за хората. Това каза по bTV говорителят на Реформаторският блок Радан Кънев.
 

Нищо не е мръднало напред, много неща се влошават. Затяга се хватката и върху по-малкия и върху по-големия бизнес. Борисов създаде схема всички пари да отиват на едно място.Сега се продължава от Станишев. Това се отнася най-вече за обществените поръчки. Има фирми, които са спечелили по няколко стотин милиона лева от тях. Бизнесът направо е предаден от ГЕРБ на БСП.Само че мафиотските канали работят на по-високи обороти. Това е обобщил Кънев след срещrтe си с граждани в седем селища по Черноморието.

Мафия не е възможна без органите на съда и правосъдието. Ако има една причина да се гласува за Реформаторския блок, то е защото говорим за това, а и предлагаме  решения .В праявосъдието трябва да има много назначения с две трети мнозинство в парламента, посочи той.

Последно нещо, което ще коментирам са цирковете между Борисов и Янев.Нека Янев разиграе цирковете и на мой гръб.Това каза Кънев във връзка с твърдението на лидера на РЗС, че той е провалил избора на Веселина Тенева за нов главен съдебен инспектор.

Как се прилагат добрите решения извън парламента. На първо място - с наше предложение бе осуетено избирането на Главен съдебен инспектор.Лидерът на Реформаторския блок в Сливен натисна колегите от ГЕРБ в Общинския съвет, натисна кмета и се развали една мафитска сделка за дребната търговия.Третият пример е за предложения от президента референдум -изборните правила са дело на избирателите. Трябва да има непартиен кабинет, който да събере подписите. Ние превръщаме протеста в референдум, в народен вот.Така Кънев обобщи как може да се работи за хората, когато си извън парламента.










Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 34| 5091 |03.02.2014 Радан Кънев става гласа на Реформаторите . 17| 5426 |27.01.2014 Радан Кънев: Тази окупация нарушава автономията на СУ . 18| 4980 |22.01.2014 Прочитът на Кънев: Сменете правителството, за да решите проблемите си . 15| 6157 |16.01.2014 Радан Кънев: В БСП водят войни мафиотски кланове

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads