Реклама / Ads
7| 3887 |12.02.2021 НОВИНИ

Румен Петков: Мълчанието на СГП за шкафчето на Борисов говори за зависимости, които гнусят

.
Източник: БГНЕС
Осъзнатото мълчание за решението на Софийска градска прокуратура за шкафчето на Борисов говори за тип зависимости, които гнусят. Това коментира лидерът на АБВ Румен Петков пред журналисти след регистрацията на партията в ЦИК. АБВ не се притеснявала, че няма да се коалира с друга политическа сила.
 

"Считам, че донякъде е добре, защото дава възможност на нашите кандидати да застанат с лицата и достойнството си. Ние не си позволихме в целия период да яхнем нечие недоволство, не сме и няма да слугуваме на никого. Сами разбирате, че когато не коментираш най-позорното решение в последните години на Софийска градска прокуратура да се прекрати разследването срещу шкафчето на Борисов,, говори за тип зависимости, които гнусят", посочи още Румен Петков. По думите му става въпрос за осъзнато мълчание.

 

Що се отнася до присъствието на доц. Атанас Мангъров в листата на АБВ и мнението на Георги Първанов, Петков коментира, че не вижда пряка връзка между участието на доц. Мангъров като кандидат-депутат от АБВ и мнението на експрезидента.

 

"Доц. Мангъров е достатъчно ясен, а ние като ръководство също сме достатъчно ясни. Той има серия от номинации във Варна, Бургас, Сливен, София. Такъв въпрос не стои", заяви Румен Петков.

 

Мангъров пък имал предложения и от други политически сили, но самият той отказа за ги назове поименно.

 

„Това, което хората от Щаба правят, са медицински и специално епидемиологични нелепости. Едно от нещата, които ме доведе тук е, че съм крайно несъгласен с тях и считам, че това поведение е пагубно за страната и нанася всевъзможни икономически, политически, психически и всякакви други травми", заяви той.

 

Като цяло амбицията на АБВ била да се обърне към гражданите за подкрепа, за да върне нормалността.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 4954 |12.02.2021 Румен Петков: Борисов е регулировчикът на смъртността у нас. Това да е ясно . 29| 5103 |08.02.2021 Президенството опроверга: Синът на Румен Радев не бил задържан, нито бил в заведение . 19| 9238 |08.02.2021 Румен Петков: Теменужка Петкова има ментални увреждания . 32| 10247 |05.02.2021 Румен Гечев към ГЕРБ: 90 на 100 сте от БКП. Децата на активните борци ли ще дават акъл?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads