Реклама / Ads
13| 9488 |15.06.2020 НОВИНИ

Румяна Ченалова: Ако предявим искове заради записа, по делото ще се назначат експертизи за автентичността му

.
Румяна Ченалова
Веселяк е нашият премиер. В почти еуфорично състояние ганьовската му хитрост намери начин да извлече ползица от вулгарния запис, в който звучи познатият ни до болка глас. Номера му правят, а той жертва с всеопрощаващо сърце....
 

Или Ненчо Балабанов го е имитирал, или някой /вероятно от БСП или президентството/ след дълго търсепе на подходящите думички са сглобили тази противна, възмутителна, отвратителна, недостойна и клеветническа изповед. Само се чудя - в кои публични изяви на Борисов са намерили думите, които дори не мога да повторя.

 

Една фоноскопска експертиза бързо би установила е ли гласът в записа на Борисов или не. Техническа експертиза би установила манипулиран ли е записа и как е направен.

 

Борисов, обаче, знае че няма кой да назначи експертизите, защото няма кой да разследва.

 

Затова му е забавно и даже по-силен става. С този запис утре ще оправдава доказателства, които биха го уличили в престъпление.Точно както използва фейка /който може и да е поръчал/ за острова.

 

Весели се, защото знае, че Караянчева ще мълчи и ще продължи да го обожествява. Не се хапе ръката, която те храни, даже и да те побийва...

 

Вероятно и премиерите на европейски държави няма да реагират.

 

Много се забавлява премиера ни с нашата безпомощност.

 

А аз си мисля - българка съм и се срамувам от думите на човека, който представлява България пред света. Ранена съм от низостта и безкритичността му, от липсата на морални ценности и етични корективи, от безпардонността на изповедта на този, който се самовживява в ролята на спасител на българския народ, а всъщност не е надрасъл и с милиметър Алековите Ганьо, Дочооло и Гочооло.За него България ще си остане Солунската митница, а българите - наивници.

 

Замислям се - ако предявим искове за обезщетение за причинени ни морални вреди дори само символично - ще съберем парична сума, която да използваме за обществени нужди. А и по делото ще се назначат експертизи... А ако се докаже, че записа не е манипулиран и гласът е на Борисов, ще може да се сезира прокуратурата, защото има достатъчно данни за престъпления.

 

Да не говорим за международния отзвук и скандал...

 

Румяна Ченалова




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 6240 |08.06.2020 Румяна Ченалова: Ако имаше прокуратура, стотици виновници за злото трябваше да са в затвора . 23| 12805 |06.06.2020 Ченалова: Шехерезада Арнаудова се дърпа, но ходи в офиса на Божков . 15| 11850 |06.06.2020 Румяна Ченалова: Личностно растройство у премиера личи в интервюто за ”Панорама” . 5| 6834 |28.05.2020 Румана Ченалова: Бъдещето не е ничий приоритет. Няма по и най-патриоти

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads