Реклама / Ads
26| 9958 |16.11.2015 НОВИНИ

Руски Су-24 хвърли 1 тон бетонобойни бомби срещу "Ислямска държава"

.
Су-24
Въздушно-космическите сили на Русия са използвали бетобойни авиационни бомби БЕТАБ-500 при въздушни удари днес срещу обекти на „Ислямска държава" в Сирия. Това заяви говорител на силите в Сирия, цитиран от руски медии.Полковник Игор Климов каза пред журналисти в Сирия, че руски боен самолет е използвал две бомби по 500 килограма всяка срещу цели на „Ислямска държава".
 
По думите му бомбите са хвърлени от руски самолет Су-24.

Бомби БЕТАБ-500 се използват за унищожаване на изключително добре защитени подземни бункери, те не са хвърлени върху градове, добави той.

Различни модерни ракети и бомби са използвани от Русия по време на въздушната операция в близкоизточната страна.
Думнаха PR-ът на терористите зв ефир със снаряд


Сирийският репортер Ахмед Абу, работещ за ислямистките групировки в Сирия, загина при минометен обстрел по време на живо включване с един от полевите командири на движението "Джебхат ан Нусра", предаде Русская весна.Това е станало във време, когато Ахмед Абу води предаване, в което интервюира терористите, хвалещи се с успехи в провинцията Хама в Сирия.

След като командирът им съобщава, че "регионът е под контрол", до тях се взривява мина, изстреляна от сирийските правителствени войски. Част от снаряда попада в главата на журналиста и го убива на място.

В ролята си на "джихадистки PR" на терористите Ахмед Абу снимаше репортажи, показващи мъчения над пленници. В интервютата си той не криеше удоволствието си от екзекуциите.

В частност терористът-журналист отразяваше за пропагандата на терористите как те изгаряха живи кюрди и християни в Ирак. Нерядко той участваше и в самите екзекуции.

Необходим коментар: Така се воюва с джихадистите. Да му мислим в България, където сигурността ни е в ръцете на един военен земеделец, социоложка в МВР и плачещ главнокомандващ на въоръжените сили!
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4359 |13.11.2015 Депутатите отхвърлиха предложението за патентен данък за такситата . 1| 4168 |11.11.2015 Нинова: Социалната комисия в НС отхвърли социалния бюджет на управляващите . 5| 4223 |09.11.2015 Прокуратурата няма да с занимава с Борисов за руските самолети над България . 6| 5369 |06.11.2015 Насилствен, внезапен край за руския „Еърбъс А321“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads