Реклама / Ads
11| 5393 |22.01.2013 НОВИНИ

"РЗС-Марешки" предрича провален референдум и разцепление на БСП

.
Не се поддавайте на провокациите на бившите комунисти от БСП и старата десница и не участватйте в насрочения за 27 януари референдум, призоваха от коалицията "РЗС-Марешки".
 

Според тях гласуването с „да" или „не" е еднакво вредно и обслужва само и единствено порочния модел на прехода и олигархичната демокрация.

Възмутени сме от двуличието на БСП, които уж са социална партия, а позволяват повече от 20 милиона лева да бъдат изразходвани в безсмислени упражнения, чиято единствена цел е от една страна да дискредитират референдумната демокрация и правото на суверена да определя пряко бъдещето си, а от друга да узаконят създаденото от тях корупционно енергийно лоби, допълват от новосформираната коалиция.

От там са убедени, че до урните ще отидат под 20% от имащите право на глас и това ще е началото на първото реално разцепление на БСП след началото на т. нар. преход. Хората на Първанов готвят тих пуч срещу Станишев и това ще е най-голямото сътресение за столетницата преди парламентарните избори. Референдумът няма да обедини БСП, защото разделението между тях „кой да бъде" и „кой не" депутат вече е факт.

Само трябва да излезе в публичното пространство, че Румен Петков, Емилия Масларова, Асен Гагаузов, Кирил Добрев и сие няма да бъдат вписани в кандидат-депутатските листи, и разцеплението вече ще е налице. Нашата прогноза е, че в последната парламентарна сесия парламентарната група на Коалиция за България ще се разцепи и това ще бъде началото на изкуствено задържания вече 23 години разпад на бившата комунистическа партия, посочват от "РЗС-Марешки".

За този референдум БСП отново разчита предимно на ДПС. По гласовете от смесените райони всичко ще стане ясно в неделя. Нашата категорична прогноза е, че БСП, "Атака", ВМРО и всичките им сателити не биха могли да вземат дори 700 000 гласа, които уж бяха събрали като подписи.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 32| 5909 |24.10.2011 ГЕРБ отказва да се обяснява с провалени политици . 10| 5728 |19.05.2011 Бойко не се интересува от провалената опозиция, започва чистка в МЗХ . 48| 5015 |24.01.2011 Червените атакуват кабинета, предричат избори 3 в 1 . 163| 8748 |23.12.2010 Ив. Костов: Имаме абсолютно провален президент

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads