Реклама / Ads
3| 4336 |23.01.2024 НОВИНИ

Саботират конгреса на БФС, за да остане Михайлов за власт? Три жалби срещу вписването на Михаил Касабов

.
Адвокатът по спортно право Георги Градев, който обяви, че ще се кандидатира за президент на Българския футболен съюз, съобщи в профила си във Facebook, че трима от членовете на Изпълкома на организацията обжалват пред Софийския градски съд вписването на Михаил Касабов като временен президент на мястото на подалия оставка Борислав Михайлов. 
 

Според Градев Емил Костадинов, Румян Вълков и Димитър Георгиев са започнали обжалване през миналата седмица, с които да се саботира провеждането на Конгреса на 15 март, на който да бъде избран нов президент на Съюза.





Ето какво написа Градев в социалните мрежи:

 

"Трима членове на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз обжалват вписването на Михаил Касабов като президент, за което те самите гласуваха.

 

Докато ние с Димитър Бербатов обикаляхме телевизионните студиа и обяснявахме във Фейсбук, че има риск някой съратник на бъдещия затворник Борислав Михайлов да обжалва вписването на Михаил Касабов като президент на БФС, това вече е било факт, а ние с Димитър се оказахме прави!





Имената на наглеците, които искат Михайлов да остане на власт, след като се обжалват решенията на предстоящия конгрес на БФС на 15 март (такъв е планът, защото нямат аватар), са:

 

- Емил Костадинов - обжалвал на 18 януари (т. дело 124/2023 на СГС, съдия Петя Георгиева);

 

- Румян Вълков - обжалвал на 19 януари (т. дело 135/2023 на СГС, съдия Весела Трайкова Живкова Офицерска);

 

- Димитър Георгиев - обжалвал на 19 януари (т. дело 138/2023 на СГС, съдия Нели Алексиева).





По делото на Костадинов има разпореждане, с което делото е оставено без движение (явно не си е написал грамотно исковата молба; той е известен с грамотността си).

 

Така съдбата на предстоящия конгрес е в ръцете на три достойни жени - съдии в СГС. Разчитаме на тяхната експертиза и морал. Нека да знаят, че обществото знае техните имена и ще следи за тяхната работа под лупа.

 

А за жалбоподателите и Михайлов само съд и затвор. Никаква милост!".

 

ФрогНюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4161 |23.01.2024 Първата Европейска купа в паралелния сноуборд събра в Пампорово 58 състезатели . 6| 13290 |23.01.2024 Убийството на 44-годишния Пейо Пеев: Заплетена история, "ясни мотиви" . 49| 5630 |23.01.2024 Зам.-министър Запрянов: България не е защитена от атака с ракети. Балканите са уязвими . 9| 4368 |23.01.2024 Петър Витанов: Думите на Корнелия Нинова за оръжието за Украйна бяха възмутителни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads