Реклама / Ads
20| 5306 |29.10.2015 НОВИНИ

Съседи пред Фрог: Алексей може сам да си е организирал атентата

.
Подсъдимият по делото "Октопод" Алексей Петров
Алексей Петров може сам да си е организирал атентата. Това коментираха пред Фрог нюз свидетели на нападението.
 
Надали са много хората в България, които могат да организират подобно нещо и то на оживено място в София посред бял ден. Някой явно  се опитва да създаде усещане за дестабилизация. До сега се говореше за Волен Сидеров, сега темата ще се измести към  Алексей Петров. Така не можем да разберем за важните неща, които се случват в държавата и всеки може да си прави каквото си иска зад гърба ни, възмутиха се  те. Категорични са, че по всяка вероятност ченгетата няма да стигнат до  извършителите, както става при подобни поръчкови изпълнения.  Около 30 ченгета правят оглед на мястото, където тази сутрин беше стреляно срещу автомобила на Алексей Петров. По това време той се е намирал на задната седалка. Твърди се, че е стреляно от два гранатомета. Килърите са се намирали в храсти и са се прицелили в момента, в която мишената е била на 20-30 метра от тях. Според експерти вероятно по тази причина при първата стрелба колата не е била улучена. Втрият опит се оказал по-успешен-засегната е предната дясна врата на бронирания Мерцедес.

„Чух два тътена. Погледнах през балкона и видях, че Петров излезе оттам. Жена му се развика да го карат до болницата, но той й отвърна, че нищо му няма и не е необходимо. Изглеждаше много спокоен”, обясни пред Фрог нюз свидетел. Реално няма човек, който да е видял момента на стрелбата. След това десетки хора са се появили на терасите за да видят какво точно става. Подходите към къщата на Алексей Петров са блокирани. Журналистите са изтикани на 20 метра от мястото на инцидента, така че да не могат да видят какво точно се случва. Полицаи има качени по някои от терасите. Те снимат с мобилните си телефони случващото се. Служители от сектор „Убийства” към ГДКП обикалят с тефтели и записват подробности от местопрестъплението.

Макар ситуацията да е напечена, жителите на райна приемат спокойно случилото се. "Тук мине не мине две-три  години и се гръмне. Не забравяйте, че в квартала живеят и други интересни хора-Антон Петров- Хамстера, бившият шеф на баретите Филко Славов, както и ексглавният прокурор Никола Филчев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 6416 |28.10.2015 Първо във Фрог: Полицаи стреляха по бус и кола с бежанци край Елин Пелин . 0| 4536 |28.10.2015 Представител на ГДБОП с шансове за кметско кресло . 75| 11873 |28.10.2015 Обичам те, родино, но ще те предам! . 6| 6409 |28.10.2015 Само във Фрог: На хиляди в МВР „режат” картите за градския транспорт

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads