Реклама / Ads
82| 11862 |06.03.2014 НОВИНИ

Сашо Диков за имотите на властта: Тръгнеш ли към властта, сваляш всичко на масата

.
Сашо Диков
Най-важният въпрос е, че тръгнеш ли да ставаш министър-председател, трябва да свалиш всичко на масата, заяви по НТВ журналистът Сашо Диков по темата за имотите на властта.
 

Наемът е най-малкото нещо, по-важното е какви са тия  кредити, сътруднички и др,, добави той и каза, че според него в случая с къщата под наем в Драгалевци лидерът на "България без цензура" бил хванат по бели гащи.

Бареков разпъвал ли е чадър над някакви лица в ТВ 7, попита друга колега, журналист. Тя направи сравнение с историята с ПР-ките на Мирослав Найденов и заключи, че това не мирише на чисти ръце, а не мръсни. Но ако парите били изпрани, те пак ставали чисти.

Припомняме, че от два дни в интернет се разпространяват снимки на вила на ул. „Лешникова гора” в квартал „Драгалевци” в София. Николай Бареков не отрича, че живее тук под наем. „Аз си покривам наема с лични средства. За разлика от палата на Бойко Борисов в квартал Бояна, който се намира до дома на оръжейния бос Николай Гигов, си плащам от личния джоб наема на къщата, която обитавам от няколко месеца”, пише той. Бареков предостави и договора за наем. Цената: хиляда евро на месец за близо 1500 квадрата площ. "В този квартал наемите, като офертни цени, вървят от около 1,80 до 6-7 евро на квадратен метър и то за къщите, за застроените части. Голяма част от имотите там имат дворове, които са около 500 - 600 квадратни метра. Така, че един имот в този квартал се отдава между 800 и 4000 евро", коментира мениджърът в агенция за недвижими имоти Калоян Богданов. Николай Бареков твърди, че избрал имота от съображения за сигурност за себе си и сина си и го наел през охранителна фирма. Видимо отвън има охранителен пост. Намира се в крайната част на Драгалевци и малкото съседни къщи са от същия клас.  „Къщата не е нищо особено. Не разполага с никакви екстри, най-малко с басейни и барбекюта”, пише лидерът на „България без цензура”.


Политиците не трябва да са бедни, но дойдет ли на власт, те започват да облагодетелстват себе си и да късат връзката между себе си и хората, заяви журналистът от Дума Александър Симов. Той на свой ред напомни темата за сараите на Доган.

Ако бяхме Германия, нито Волен Сидеров, нито Христо Бисеров щяха да са политици, заяви още Диков. Според него опълчиш ли се срещу медийната империя, ще бъдеш разкъсан. Кой е луд да говори, попита той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 47| 7733 |28.02.2014 Главният мюфтия: Няма да се откажем от имотите си! . 10| 6842 |08.02.2014 Диков на Атанасова: Скорошно ходене до сливенския затвор? . 5| 5945 |01.02.2014 Борисов към Диков:Ако те пребият, ти пращам SMS . 33| 5764 |05.01.2014 E. Диков предположи: Бисеров още е в България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads