Реклама / Ads
67| 8229 |10.02.2014 НОВИНИ

Сергей Станишев се изсмя на въпрос, че Моника управлява държавата

.
Около 300 общински конференции взеха отношение за АБВ. Не става дума за заклеймяване, всеки един социалист преживява поведението на АБВ дълбоко и емоционално. Никой не вижда политическа логика в действията им, нито ги смята за морални по отношение на БСП. АБВ обслужва ГЕРБ и всякакви приказки и целофани не може да прикрие този факт.Това каза в "Лице в лице" по bTV Сергей Станишев.
 

Станишев потвърди, че Първанов се обърнал към него с предложение да отиде в Европа, а той да стане лидер на БСП."Вярно е, и то не беше на четири очи. Имаше и други хора.", каза Станишев.Това се случило и през 2012 г., когато Георги Първанов се кандидатира отново за лидер на БСП, но впоследствие се оттегли в последния момент.

Към него винаги от БСП е имало едно съмнение и подозрение. Това пък каза Станишев за Ивайло Калфин."Чувствам се двойно разочарован от решението на Ивайло Калфин да премине в АБВ. Той вече веднъж беше казал, че БСП е мъртва и беше отишъл в "Евролевицата". Не искам да използвам по-силни думи за него", подчерта още председателят на БСП.

Той заяви, че правителството не се е отказало от проекта АЕЦ "Белене". Ще продължи работата по изграждане на проекта "Южен поток" и 7-ми реактор на АЕЦ "Козлодуй".

Станишев защити и съпругата си Моника във връзка със скандала с върнатите европейски средства.Той каза, че нейнит проект е бил един от най-добрите, но за да не бъда удрян политически европейския парламент, тя взела решението, което показва, че държи на принципите и професионалната сетика.По думите му в България има комплексирани мъже-политици, които вместо него самия, нападат жена му.Той все пак казае, че от ЕП са излезли със становище, че няма конфликт на интереси и че проектът е спечелен честно измежду стотици други.

На обвиненията, че Моника Станишева управлява държавата и партията вместо него, съпругът й се изсмя и обясни, че те имат четири деца, едното от които било постоянно болно. Затова и Моника нямала време за друго, освен за битови проблеми.

По думите на Станишев, Цветан Цветанов бил "гьонсурат" заради претенциите му за вот на недоверие към правителството на Орешарски по темата сигурност.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 29| 4965 |09.02.2014 АБВ цакат Станишев за предложения от него референдум . 39| 5651 |09.02.2014 Станишев: Страницата АБВ е затворена! . 28| 6131 |09.02.2014 Проф. Вучков: Станишев и Първанов са близнаци, Местан е оперна примадона . 17| 5497 |09.02.2014 Станишев зове за референдум за данъците

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads