Реклама / Ads
5| 5013 |26.03.2019 НОВИНИ

Шефовете на Джени Суши: Заради насилието й ще заведем дело срещу Пулев

.
Целувката, която Кубрат Пулев лепна на репортерка след победата си над Богдан Дину, може да му струва скъпо. Не само заради острите реакции в социалните мрежи, а заради реалната заплаха от правни последствия.
 

Джени Суши - известна още като Кралицата на голото суши, сътрудничи на изданието "Вегас Спортс Дейли".

 

"На 23 март 2019 г., след мача между Кубрат Пулев и Богдан Дину, един от нашите сътрудници - Джени Суши - стана жертва на нежелана, неочаквана и насилствена целувка от Пулев, докато се опитваше да проведе интервю с него.

 

Работим денонощно с Джени Суши и мениджърския екип на Пулев за по-нататъшно разследване и предприемане на подходящи стъпки/действия след това злополучно събитие.

 

Държим да изясним, че "Вегас Спортс Дейли" поставя безопасността и доброто състояние на нашите сътрудници над всякакви рейтинги, кликвания и приходи. Също така сме горди от факта, че предоставяме платформа на нашите журналисти, които споделят същата любов към спорта и качественото съдържание.

 

Това, което се случи на г-жа Суши, е напълно неоправдано и ние споделяме нейния шок, болка и възмущение. "Вегас Спортс Дейли" се гордее с това, че е платформа, която защитава и оценява жените и техния принос към компанията и самата спортна индустрия. Искаме да бъдем ясни, че жените трябва да се чувстват сигурни и спокойни, за да изпълняват своите задължения - без злоупотреби и тормоз на работното място.

 

Г-жа Суши е ценен член на екипа и не одобряваме нарушаването на личното пространство на нашите служители по каквато и да е причина. Заставаме твърдо зад г-жа Суши, докато се опитваме да разрешим този въпрос. Ще оповестим допълнителни детайли, когато ги разкрием", цитира bTV.

 

Ето какво написа  Кобрата във Фейсбук за целувката си:

 

"Всъщност Джени е моя приятелка и след интервюто бях толкова въодушевен, че я целунах. По-късно същата вечер тя се присъедини към мен и приятелите ми на купона след мача. След целувката и двамата се засмяхме и си благодарихме взаимно. Наистина няма нищо повече в тази история".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4338 |25.03.2019 Утре движението по АМ ”Хемус” ще е затруднено заради ремонт . 1| 4255 |25.03.2019 Заради поправка в закона инвеститори ще строят и върху паметници . 2| 4337 |25.03.2019 Зам.-министърът на енергетиката отказва да подаде оставка заради ”апартаментгейт” . 0| 3908 |25.03.2019 Борисов на среща с турския главен прокурор заради терористичните заплахи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads