Реклама / Ads
76| 10188 |03.03.2021 НОВИНИ

С Мерцедес S-класа и взвод охранители Караянчева призова от Шипка да не сме егоисти

.
Цвета Караянчена на Шипка
„Трябва да загърбим егоизма си. Трябва да гледаме напред. Трябва да се обединим около идеали, които водят към обща цел. Това е важното за България”, заяви председателят на Народното събрание Цвета Караянчева от Шипка. Каза и тръгна за Габрово, без да изчака идването на президента Румен Радев, с което опроверга още на върха думите си.
 

„Когато са отменени официалните тържества, няма как да престъпваш препоръките на главния държавен здравен инспектор. Аз днес тук съм като гражданин, заедно с колеги и приятели. Не е важно да четем помпозни речи, не е нужно да си правим на инат. Идвайки тук, ние прекланяме глава пред подвига на героите”, добави тя, визирайки президента Радев.


Караянчева припомни, че събитието на Шипка е под патронажа на председателя на Народното събрание. „Президентът има своите събития в София. В неговото идване няма лошо.

 

Всеки има право, всеки български гражданин има право да дойде, то е задължение дори в днешния ден”, посочи тя. Относно пандемията Караянчева, коментира, че държавата е зад гражданите.


„Септември беше най-лесно правителството да хвърли оставка и да приключи с парламента. Заради всички тези събития обаче, които предстояха, ние загърбихме политическия ПР и останахме, за да помагаме на гражданите”, каза дежурните си думи Караянчева.


Тя призова гражданите да се пазят, да носят маски, защото оставало още малко и за търпение около ваксините. „Юни - юли месец нещата малко ще се подобрят. Ваксините свършиха не по наша вина”, посочи Караянчева, като отчете, че всеки ден се имунизират около 15 000-20 000 души.


Караянчева беше категорична, че покрай ваксините и коронавируса не трябва да се прави политика. „Нека политиците да си затворят устата по тази тема. Нека да помагат, а не да пречат. Нека това не е тема на изборите тази година”, допълни председателят на НС.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 3995 |28.01.2021 Борисов машинист: Старите локомотиви бяха като ”Москвич”, новите са като ”Мерцедес” . 30| 10545 |26.09.2020 Г-н Ангелов в мерцедеса и г-да с палките, заради чекмеджето ли го правите? . 38| 13365 |07.09.2020 Брутален арест в София - цивилни полицаи прибират в цивилен черен мерцедес /видео/ . 6| 8411 |02.11.2019 Кой ще си купи новия звяр на „Мерцедес“ и кой - мравката Тата Нано?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads