Реклама / Ads
96| 8156 |18.05.2015 НОВИНИ

Сидеров призна: Детето ми слага край на буйната младост

.
Волен Сидеров
В "Още от деня" по БНТ лидерът на "Атака" Волен Сизеров призна, че ще става баща . Детето слага край на безгрижната ми младост, каза той и сподели, че най-после това събитие му се е случило и че е Божи дар.
 
Ако Сломон Паси стане кмет девизът на София ще е "Майната му на православието..." Пред мен бе казано това на светско събитие. Това е пореден абсурден момент в нашите реалности. Това заяви лидерът на "Атака" попитан за предложението на Меглена Кунева Паси да стане кмет на столицата.

Ходът на ДПС да подкрепят Паси е вариант, те няма какво да губят. Ще предизвика отрицателна реакция у много столичани. Кунева може би прави своята вътрешкоалиционна провокация каза още той и съобщи, че "Атака " няма свой изявен кандидат.

Смятаме че това е заиграване със съдебната система, няма нищо общо с реалните реформи. Целта е да се раздроби ВСС на две, на три и се сложат наши хора. Ще очакваме нещо близо до абсолютен толитаризъм. Ще бъде овладяна и съдебната власт и дела за такива като мен ще бъдат още по-бързи, а за други - още по-бавни. Няма положително, защото целта е да се овладее институцията, която назначава прокурорири и съдии. Така Сидеров коментира съдебната реформа.

Като че ли конституцията определя живота на хората. Това е отклоняване от вниманието. Промените в конститтуцията не гарантира промени в живота на хората. Няма ли политици, които да се грижат за хората, нищо не става.Като се промени Орешарски с Борисов нищо не се промени. Води се една колониална политика, бе мнението му за промяна на конституцията.

РБ като политическа тежест са нищожни и целият натиск върху ГЕРБ им е да им придаде важност. Но и ГЕРБ нямат нищо против, тъй като те са тръгнали да правят т.н. реформа. Просто си предават важност или пък става въпрос за позиции, каза още лидерът на "Атака" по адрес на политиката на реформаторите.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4149 |15.05.2015 Баща с 3,47 промила катастрофира с детето си: Случва ми се по пет пъти в годината . 11| 4284 |13.05.2015 Честито! Може да си обучавате детето вкъщи . 0| 4380 |08.05.2015 Прокуратурата повдигна обвинение на Костин за убийството на детето от куфара . 64| 4811 |28.04.2015 Сидеров: Искаме референдум да останем ли в НАТО!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads