Реклама / Ads
6| 5014 |04.05.2017 НОВИНИ

Симеонов: Караниколов го познавам от вчера, като способен го представи ”Атака”

.
Министър Емил Караниколов го познавам от вчера. Караниколов е от квотата на ”Атака”. За всеки се пишат всякакви глупости и неверни фантазии. Не е нужно да се оправдаваме за всякаква измишльотина. В случая с Караниколов няма някакво дело срещу него, никакво следствие.
 
Представиха го като способен млад човек, с кариера в бранша. Така вицепремиерът Валери Симеонов отговори на въпрос откога познава министъра на икономиката и дали не е от задкулисието.

За всеки се пишат всякакви глупости и неверни фантазии. Не е нужно да се оправдаваме за всякаква измишльотина. Ние сме коалиция от три партии и всяка си носи отговорност, допълни той. Бъдещето на Караниколов е свързано с бъдещето на Валери Сименов, който ще бъде  ресорен вицепремиер, каза още той.

Валери Симеонов отговори и на въпрос какъв вицепремиер ще е, като няма подчинено конкретно министерство. Няма конкретно министерство, но има широк спектър от ангажименти. Ресорите са сборни части от обществено-политическия живот. Зад демографията се крият социалното министерство, на здравеопазването, агенцията за връзки с чужбина, икономиката. Тепърва ще бъдат разпределени ресорите. Не съм тук за да се кича с титлата вицепремиер, а за да изпълня задачите от нашата програма, категоричен бе той.

Видяхме реакция на шепа хора, клакьори. Кои хора са смутени- ДъПъСъ? Винаги ще има съпротива. Отговорността е тежка, мащабна. Като съм натоварен със задачата за демографския взрив, трябва да я реша. Така пък той отговори на въпрос дали не е притеснен от този ресор. Симеонов отговори и на Мустафа Карадайа, че ще сезира Европа, че един националист е вицепремиер. Трябва да имаме самочувствието на българи и суверенна дръжава. И да не се говори с общи фрази - Европа не приема това, онова. И когато някой изтърве някоя приказка да им угоди, те го носят като послание от европарламента. Досега е нямало официална позиция от ЕС за Обединените патриоти.

Министрите от нашата квота са Красимир Каракачанов, Емил Караниколов и Нено Димов. Порожанов не е от нашата квота, това бе грешка на БНТ, обясни той.

Симеонов коментира и реакцията на президента за оградата по границата. Президентът беше за няколко часа в Хасковско. Президентът беше направил изявление, което не е проверил. На това място в Хасковско оградата е едноредова. Че е казал президентът не значи, че е Господ. Казах му на президента, че имам информация за всеки километър. Продиктувано е от това, къде са бежанските потоци. Няма измама. В проекта е заложено, къде да е двуредова, къде едноредова оградата. Г-н Радев прибърза, обясни вицепремиерът.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 3704 |04.05.2017 Симеонов: Тепърва ще се решава кой да ръководи Обединени патриоти . 11| 19592 |02.05.2017 Само във Фрог: Пеевски настоял Караниколов да е министър на икономиката . 7| 5841 |20.04.2017 Сарелска: Не познавам кмета на Неделино . 5| 7243 |13.04.2017 Симеонов: Властта сплотява патриотите, Борисов ги цели като зайци

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads