Реклама / Ads
12| 9967 |23.03.2014 НОВИНИ

Скандал в ефир: Георги Василев гони Венци Мицов заради ниско партийно положение

.
Венци Мицов Източник: Булфото
Високомерие и антидемократично поведение показа в студиото на „На светло” завърналия се от Швейцария финансист Георги Василев да прави политика у нас. Той настоя пред водещата Люба Кулезич да изрази позицията си за партийните субсидии насаме с нея, което постави в неудобно положение другия й гост Венци Мицов.
 

 

Прекаралият младините си зад граница Василев обоснова искането си да не бъде в близост с музиканта с ниското му положение в партийната йерархия.

 

„Вие се представяте като демократ, но ми нареждате кого да поканя, какво да правя”, отбеляза Кулезич. Тя определи поведението му като недопустимо, но заради добрия тон е изпълнила условието му.

 

Василев обърна внимание, че не се е завърнал от Швейцария, за да спасява хората. „Не съм дошъл от Швейцария да спасявам някого”, бяха точните му думи. В следващия момент той заяви, че е у нас, за да „направя живота в България такъв, какъвто е в Швейцария”.

 

„Искам партиите да останат без субсидии. Субсидията е част от тези телени заграждения, които пречат. Те са едно огромно препятствие”, продължи Василев.

В този момент от друго студио на Нова телевизия се включи „изгоненият” гост на Кулезич. „Не знам дали съм достоен да получа думата, извинявам се на зрителите”, застрахова се творецът.  

 

Най-евтиният начин да присъстваш в медиите струва 100 000 лева, отбеляза той, с което изрази несъгласието си да бъдат спрени държавните пари. Освен това забеляза, че въпреки отричането на субсидиите от страна на Василев, на електронната страница на партията му е записано: „Средствата си ще набираме единствено от разрешените от закона държавни субсидии, дарения от физически лица, собствени приходи, членски внос и др.”

 

В отговор българинът от Швейцария обясни, че ще се възползва от предоставената му възможност за финансова подкрепа, докато тя не бъде забранена. 

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 27| 10710 |22.03.2014 Скандал в ефир: Богдан Милчев мери мускули със Сашо Диков . 2| 6146 |18.03.2014 Скандално: На опашката сме в Европа за лечение на вид рак . 23| 6338 |15.03.2014 Калин Георгиев: Не съм отменял спецакция в Лясовец . 19| 5383 |13.03.2014 Георги Марков с претенции към ГЕРБ за субсидията си

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads