Реклама / Ads
34| 9677 |06.04.2024 НОВИНИ

Смразяващи разкрития: Главният секретар на МВР Живко Коцев е бил и заплашван освен притискан за оставката

.
Живко Коцев
Скандалът, който избухна с оставката на главния секретар на МВР Живко Коцев и последвалия отказ от нея, се разраства. Коцев не само е бил притискан да напусне поста на професионален ръководител в системата на вътрешното ведомство, но е бил директно заплашван. Това научи Фрог нюз от свои източници в МВР и службите.
 

Твърди се също, че последният разговор преди да подаде оставка Коцев е провел с министър Калин Стоянов. Какво се е случило по време на срещата се очаква да стане ясно от самия главен секретар. Това е единственият начин той да се защити от изливащите се нападки и внушения по негов адрес.

 

Министър Стоянов не харесвал Коцев и не криел негативното си отношение към него. Той знаел професионалния опит на главния секретар по сравнение с който професионалният път на самия Калин Стоянов изглеждал много семпъл, твърдят хора от МВР. Пак те споделиха пред Фрог нюз, че е имало натиск спрямо един от полицейските синдикати да излязат с позиция колко ценен и велик е Стоянов като министър.

 

Очаква се разкритията на Живко Коцев за отправените към него заплахи да предизвикат истински трусове не само в системата на вътрешната сигурност, но и по високите етажи на прокуратурата. Ще стане ясно кой взе телефона на главния секретар след подадената оставка, източени ли са данни от него. Ще научим ли на кой висш служител в МВР се е обадила съпругата на Мартин Божанов-Нотариуса, веднага след като го намира убит?

 

В следващите дни се очакват новини и по строго пазената тайна с кои висши лица от МВР и службите е поддържал връзка Нотариуса. Както и кои ръководители от вътрешното ведомство и прокуратурата са прикривали престъпната дейност на Петьо Еврото и Нотариуса.

 

Предстоят смразяващи разкрития.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 2780 |06.04.2024 Венеция Ангова, ПП-ДБ: Ако Калин Стоянов е оказвал натиск, не трябва да остава на поста вътрешен министър . 10| 3804 |06.04.2024 Арестуваха Грета Тунберг по време на демонстрация в Хага . 6| 10702 |06.04.2024 Страхотен Карлос Насар спечели Световната купа по вдигане на тежести . 3| 2601 |06.04.2024 Украински медии: Руската армия нанесе втори за днес въздушен удар по Харков

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads