Реклама / Ads

0| 3209 |04.09.2018

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 05 септември 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Незабравка“, с. Горни Богров , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Стефан Караджа“, ул. „Александър Стамболийски“, ул. „Здравец“, ул. „Морава“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стефан Караджа“ срещу 115 ОУ.

На 05 септември 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Борис III“, с. Казичене , се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Троянов път“, ул. „Кръстю Пастухов“, ул. „Цар Борис III“, ул. „Прогрес“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Прогрес“ ъгъла с ул. „Цар Борис III“.

На 05 септември 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Есперанто“, гр. Банкя , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Есперанто“ от ул. „Царибродска“ до ул. „Восток 2“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Есперанто“ ъгъла с ул. „Царибродска“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2900 |02.09.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3287 |29.08.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3222 |28.08.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3534 |26.08.2018

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ