Реклама / Ads

0| 3057 |25.06.2019 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 26 юни 2019 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Иван Александър“ жк. „Света Троица“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Цар Иван Александър“ от ул. „Дебелец“ до ул. „Галичник“

ул. „Галичник“ от ул. „Цар Иван Александър“ до ул. „Цар Симеон“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Иван Александър“ ъгъла с ул. „Лейди Странфорд“.

На 26 юни 2019 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Николай Хайтов“ жк. „Изток“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 ул. „Николай Хайтов“ от ул. „Самоков“ до ул. „Фредерик Жолио Кюри“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Николай Хайтов“ ъгъла с ул. „Атанас Далчев“.

На 26 юни 2019 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Будапеща“ Център, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 ул. „Будапеща“ от ул. „Тимок“ до бул. „Сливница, ул. „Панагюрище“ №1, №2, №3

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Будапеща“ ъгъла с ул. „Панагюрище“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 0| 3225 |24.06.2019 Вижте къде ”Софийска вода” временно спира водоснабдяването . 0| 3106 |23.06.2019 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3247 |20.06.2019 Вижте къде ”Софийска вода” временно спира водата . 1| 3788 |19.06.2019 Отстраниха временно от длъжност прокурора, обвинен в насилие над жена

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ