Реклама / Ads
3| 2607 |28.06.2023 НОВИНИ

От ”Спаси София”: Това е исторически момент. Искаме да покажем обединен фронт за София

.
От "Спаси София" за новия кандидат Терзиев: Искаме да покажем обединен фронт за София
”Фактът, че излизаме толкова рано с кандидат за кмет е защото нямаме притеснения от нападки и компромати. Искаме да покажем обединен фронт за София. Готови сме за въпросите на хората.
 

Готови сме да излезем на терен. Планираме мащабно присъствие в кварталите на София през следващия месец и след това.

 

Няма да чакаме началото на официалната кампания, за да излезем сред хората". Това заяви пред БНР Емилия Ангелова, член на Изпълнителния съвет на "Спаси София".

 

"Васил Терзиев може би е непознат за политическия контекст в България, но той е човек с изключително разпозната обществена дейност. 

 

Отвъд доказания си управленски опит, той е човек, който е инвестирал в безкрайно много каузи, свързани с образование, стартирайки компании, въобще икономическия прогрес на България.

 

Когато взехме решение с нашите партньори от ПП и ДБ, че трябва обединителна надпартийна фигура, името на Васко се появи по естествен начин. Затова се радваме, че той прие това предизвикателство и се впуска в тази битка с нас". 

 

Според нея комбинацията между Васил Терзиев, който има голям управленски опит, и Борис Бонев, който има богат административен опит, е печелившата.

 

По думите й това е исторически момент. В предаването "Преди всички" Емилия Ангелова подчерта, че са изградили ниво на доверие и разбирателство с ПП и ДБ.

 

Тя припомни, че са опозиция на ГЕРБ в София и декларира, че това няма да се промени.

 

Според нея Йорданка Фандъкова се е изчерпала и не очакват нейна кандидатура: 

"Ще дадем всички сили, за да се промени този модел на София".   

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 2865 |27.06.2023 Гвоздейков се надява до 2027 г. магистрала „Струма“ да е готова . 5| 2717 |27.06.2023 Валентин Радев: Директно да дадем на Украйна това, което можем. Браво на министъра на отбраната и на правителството . 2| 2615 |27.06.2023 Ген. Попов за бунта в Русия: Когато използваш наемници, въпросът за чистотата на това, което правиш, е под въпрос . 11| 3196 |27.06.2023 Божидар Божанов, ПП-ДБ: Няма доверие за коалиция, затова настояваме за други формули

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads