Реклама / Ads
44| 6859 |20.09.2012 НОВИНИ

Станишев хока водещи на бТВ, прекъсвали го

.
Като дружинен ръководител се държа в студиото на бТВ лидерът на БСП Сергей Станишев. Той нахока няколко пъти водещите Ани Цолова и Виктор Николаев, че го прекъсвали и не му задавали правилните въпроси. Ако спрете да приказвате, ще ме чуете, скастри ги накрая той.
 
С всички сили и средства срещу ГЕРБ. Това е накратко девизът, под който ще премине предизборната кампания на БСП. Те обещават, но ние изпълняваме, защото сме 120-годишна партия и си взимаме поука от грешките. Ние ше върнем държавата на хората, защото тя сега им е отнета, категоричен е Станишев.
Няма нищо вярно в обвиненията, че Тройната коалииця е харчила напразно пари за АЕЦ "Белене", оскъпили сме проекта и не сме го довели докрай. Истината е, че "Белене" е български проект и в БСП винаги сме го разглеждали като такъв.

Този проект е важен за българската икономика, за енергийната ни независимост, за цената на тока. За отказа ни от проекта в следващите години ще плащаме всички, предупреди Станишев.

Всеки един български гражданин ще плаща допълнително около 6000 лв. в следващите 15 години, което е непосилно. Проектът беше замислен, да бъде български, държавен, с 51% контролен пакет, които да държи държавата. ГЕРБ напоследък съвсем се оплетоха в лъжите си.

Повечето допълнително споразумения по проекта "Белене" са подписани по време на техния мандат. Правителството три години лъжеше българските граждани и Русия, че проектът ще бъде изграден, изгоден е за нас, а след това изведнъж се отказа.

Станишев каза още, че Цветан Цветанов обещавал чуден живот на хората, ако ГЕРБ спечели втори мандат, но истината била, че само БСП можела да ръководи държавата нормално.
Лидерът на социалистите се изсмя на водещите, когато го попитаха, защо тогава ГЕРБ има подкрепата на Европа. Нищо не знаете и се заблуждавате, отвърна той.
Но по ваше време имаше корупционни практики, спряха ни средствата по еврофондове, опитаха отново да участват в разговора Цолова и Николаев. Това не е съвсем вярно, освен това сме коригирали поведението си, извлекли сме поуки и вече знаем какво точно трябва да се направи, репликира ги остро Станишев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 52| 5589 |16.09.2012 Станишев: Избори 2013 - Свобода или ГЕРБ! . 65| 5900 |09.09.2012 Станишев: Антифашисти, партизани, ятаци, войници запазиха целостта на България . 31| 7363 |31.08.2012 Станишев мести конгреса на ПЕС от Букурещ в Брюксел . 103| 6906 |30.08.2012 Възход: Станишев стана вицешеф и на Социнтерна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads