Реклама / Ads
84| 5692 |22.05.2014 НОВИНИ

Станишев: Да не разпиляваме левия вот, това ще подари незаслужена победа на ГЕРБ

.
Източник: Булфото
Часове ни делят от от възможността да променим Европа. Тази нощ се завърнах от Смолян, днес пътувам за Жерково, утре закриваме кампанията в Стара Загора. Искам да се обърна към всички вас, хората на лявата, социалната идея. За последните седмици обиколих цяла България, срещнах се с десетки хиляди хора във всички общини, големи и малки в градове и села. И аз и моите колеги от листата на Коалиция за България поемаме тяхната болка, техните проблеми, които са безкрайно много.Така започва личното послание на лидера на БСП Сергей Станишев към избирателите във facebook.
 

Ето какво се казва още в него:

Не даваме празни обещания. Работим,  за да се промени България, да се промени и Европа. Искам днес да се обърна към всички леви, всички социално мислещи хора в България. Битката с нашия опонент е много оспорвана. Затова всеки глас има значение. Аз знам, че има политически партии, които се опитват да помогнат на ГЕРБ, разпилявайки леви гласове. Това не бива да се допуска. Не бива да им позволим да отнемат победата на левицата, която заслужава този път, за да помогнат на нашия опонент. Водя европейските социалисти в тази кампания с дълбокото убеждение, че Европа е в беда и само социалистите могат да я променят, да я обърнат с лице към проблемите на хората. Европа не бива да бъде бюрократичен съюз, не бива да бъде просто общ пазар. Европа не е съюз на банките и големите корпорации. Тя трябва да се грижи за бъдещето на всеки един гражданин на ЕС. За това съм убеден, че на 25-ти май можем да променим ЕС. Да дадем шанс на надеждата в България, която си пробива път, да се укрепи и да се развие.

На 25-ти май гласувайте с № 15 в интегралната бюлетина и нека извоюваме заслужена победа, която да даде бъдеще на всеки българин. Весели празници и победа на предстоящите европейски избори.  
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 93| 7001 |20.05.2014 Станишев: Трябва да бъде разрушен Картагенът на страха . 75| 5562 |19.05.2014 Станишев: Около 250 000 лв. от парите на депутати и евродепутати от КБ ще отиват за студенти . 73| 5879 |19.05.2014 Станишев: Консерваторите са статуквото, социалистите са за нова Европа . 75| 5683 |18.05.2014 Станишев: Няма как да сме равни, докато ни третират като периферия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads