Реклама / Ads
106| 6666 |08.05.2014 НОВИНИ

Станишев: Всички българи сме с равни права - това се борим да защитим от БСП

.
Сергей Станишев
Лидерът на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев взе участие в събора на с. Овчарци, където бе посрещнат от местните с кръшни хора. Той заяви пред тях, че във всяка една община живеят български граждани с равни права, за работа, условия на живот и доходи, но трябва да се свърши огромна работа и на практика това да е така и хората да заживеят по-спокойно и предсказуемо.
 

Соцлидерът подчерта, че вече 11 месеца управляващите го правят въпреки всички трудности, които е трябвало да се преодолеят. "За този период успяхме да подкрепим и възрастните хора и майките с малки деца. За всеки човек, на който реално се помогне в социалната сфера или за всеки човек, който намери работа, всичко това има значение, защото за левицата и за социалистите в центъра на вниманието са именно надеждите и борбите на всеки един българин", категоричен бе той. Станишев подчерта, че най-важно е да се върне надеждата на хората, независимо дали живеят в столицата, в общински център или село, защото всички сме българи. 

 
Той обясни, че благодарение на Мая Манолова са били извоювани много средства за общината и за областта като цяло. "Това е ясен жест и стремеж да се помогне за премахването на разликата в различния стандарт на живот в различните региони", каза още Станишев.


По-късно бабите искаха да му покажат своите внучки и всички споделиха своите проблеми и благодариха, че БСП не е забравило совите избиратели и хората в България, и че работи за подобряване на живота им. По-късно председателят на левицата посети църквата "Св. Йоан Богослов", за която левицата е отпуснала 10 хил. лв. за почистване на фреските и  възстановяване на частите на иконостасите. Местният свещеник благодари от името на цялото село, че в тези трудни времена парите са били дадени за съхраняване  на уникалния храм. Станишев констатира, че стенописите са уникални и запали свещ за здраве.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 5961 |08.05.2014 Цветанов: Управляващите изпускат възможности България да се възползва от солидарността на европейската общност . 23| 5416 |08.05.2014 Станишев: Продължаваме да разрешаваме проблемите на зърнопроизводителите . 37| 5640 |08.05.2014 Цветанов: На 25 май решаваме дали България ще се върне в ЕС . 8| 6153 |07.05.2014 Върнаха паметника на Вапцаров зад НХГ, по инициатива на Коалиция за България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads