Реклама / Ads
33| 5567 |21.05.2013 НОВИНИ

Стефан Данаилов: Вече не можем да отлагаме общественото лечение

.
Източник: Булфото
За мен е голяма чест и радост да говоря пред вас в навечерието на най-светлия български празник – Денят на славянската писменост, българската култура и наука.
 

 

Вярвам, че именно мъдростта на народа ни ще ни помогне да мобилизираме и обединим мислите си в името на възраждането на неговото заслужено самочувствие. С тези думи депутатът от ПГКБ Стефан Данаилов се обърна към народните представители от 42-рия парламент. Като най- възрастен сред тях Данаилов даде началото на работата на новото Народно събрание.

        

„Българските народни избраници неведнъж са показвали, че съдбата на България е била водеща при техните решения”, изтъкна Данаилов. Според него трудното раждане на този парламент показва, че са занемарени много от принципите на така жадуваната демокрация. „Вече не можем да отлагаме общественото лечение. Длъжни сме честно да погледнем истината в очите и спешно да предложим най- важните стъпки по пътя на националното ни спасение”, каза Данаилов.

Много работа ни чака, нямаме време за разтакаване и спорове

         

Стефан Данаилов изтъкна отговорността, която народните представители носят пред тези, които са им дали доверието си, пред тези, които излязоха на площадите и пред тези, които не отидоха да гласуват. „Животът ме е научил, че ако се опитваме да пренебрегнем истината за нещата около нас, рано или късно плащаме висока цена. Крайно време е да обединим воля и знания около обществено спасяващите проблеми и да ги решим, пренебрегвайки своята политическа противопоставеност, личностна нетърпимост и непримиримост в името на един по- добър ден за България. Много хора очакват от нас промяната, която им обещахме”, каза Стефан Данаилов.

 

„Толкова много работа ни чака, че нямаме време за разтакаване и спорове. Грешките са направени, а тяхното преодоляване не търпи отлагане”, добави в заключение Стефан Данаилов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5236 |18.05.2013 Живеем повече от всякога . 4| 5687 |16.05.2013 Стефан Данаилов - доайенът в 42 Народно събрание . 15| 5951 |15.05.2013 Сумарно: БСП и ДПС взеха заедно мандат повече от ГЕРБ и Атака . 23| 4903 |12.05.2013 Ст. Данаилов: Надявам се утре настина да преживеем нов ден

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads