Реклама / Ads
10| 14977 |19.10.2013 НОВИНИ

Стоянка Мутафова: Аз не съм курва, и дъщеря ми не е!

.
Стоянка Мутафова е била системно подлагана на физически тормоз. Това призна самата актриса и разказа ужасяващи подробности от живота си с Леонид Грубешлиев, който е баща на дъщеря й.
 

“Можех да направя световна кариера, предлагаха ми да снимам в голям филм, но мъжът ми ме преби от бой и се върнахме в България. Много ме ревнуваше и то от нищо. Особено, когато стана без крак, беше много нервен, започна да ми посяга, да ме удря. Нашето не беше живот, защото той беше много влюбен и усещаше, че аз не го обичам, страдах много за предишния ми мъж. Той ме намрази и така и си отиде, без да остави на дъщеря си нищо. Много лош, политически номер ми скрои, аз се изплаших и отидох при него. После разбра, че съм наранила човек, когото не престанах да обичам. Не можеше да се живее с този човек, особен характер имаше, вечно недоволен от себе си”, разказва Стоянка Мутафова в предаването на Сашо Диков.

Тя разкрива, че Леонид Грубешлиев си послужил с хитрост, за да я откъсне от предишния й съпруг – чехът Роберт Роснер.

“Обичах го много. Моят развод не се държи на разлюбване, това е една много грозна история от страна на втория ми мъж, който направи така, че да се изплаша и да отида при него. Никога не съм обичала бащата на дъщеря си Леонид Грубешлев. Продължавам да обичам Роберт Роснер. След това голямата ми любов беше Нейчо Попов. Заклевам се, след него не съм поглеждала мъж”, признава Стоянка Мутафова.
Наричали са ме всякак, дори курва. Но курва никога не съм била. Обичала съм мъжете си. Нека си пишат. И дъщеря ми не е курва. Когато съпругът ми Нейчо Попов почина, една моя съученичка ми вика: "Сега за Тодор Живков ли ще се омъжиш?". Тъгувах мтожо за Нейчо, той беше великолепен човек - талантлив и интелигентен. Но се шегувахме с нея, защото тя ме познаваше и знаеше, че това са само приказки и няма как да е вярно.
Вече съм на 92 години, а още играя. Това е истинския живот. Другото е... Калоянчев ми казваше, че извън театъра няма живот, но аз го успокоявах. Добре, че играя. Станеш ли актьор, това е много особено нещо. То е над всичко друго и понякога семейството страда. Муки, дъщеря мия и тя страдаше от тази моя професия, категорична е Стоянка Мутафова.
Тя разказа също, че е първата актриса в България, която се съблякла гола във филм. Хем не бях вече в първа младост, ама така стана. Не съжалявам.
Калоянчев пък бил първият българин, който се съблякъл гол във филма "Езоп". Той се събличаше гол и в Националното радио, където репетирахме. Не му пукаше, беше свободен човек, спомня си голямата актриса.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 49| 7925 |19.10.2013 Шамар! Генерал смени ГЕРБ с Бареков . 1| 5436 |19.10.2013 28 задържани преди Вечното дерби . 14| 5857 |19.10.2013 Станишев: Николай Петев стана част от творбата си "Не ме ли помниш" . 23| 5226 |19.10.2013 Ново! ГЕРБ гласи вот за бежанците

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads