Реклама / Ads
5| 5258 |03.12.2012 НОВИНИ

Тотомилионерът от Перник: Ревизиите са от завист

.
Росен Русимов
Има запор на банковите сметки на Русимов, но проверката има за цел да установи дали тотомилионерът е причина за натрупаните задължения, потвърдиха от НАП, но отрекоха да са движени от завист.
 

Данъчните проверки срещу тотомилионера от Перник Росен Русимов започнали след като той спечалил рекордния джакпот от тотото, разказа сам той по БТВ. Русимов смята, че ревизията на ТД на НАП в Перник се правела от завист.
 

Фирмата „Бионженеринг“ била собственост на съдружника на Русимов Ангел Христов. През март 2009 г. Русимов купил фирмата, но още при прехвърлянето дружеството задлъжняло. Русимов бил управител само до август, след което го продал на Сашо Спиридонов за 20 000 лв. Фирмата се занимавала с търговия и производство на метали. Сашо Спиридонов пък препродал дружество на Бойко Илиев. Тогава фирмата имала над 618 000 към ТД на НАП София и 700 000 лв. към ТД на НАП Велико Търново.

Фирмата нямала задължения, когато била продадена на Сашо Спиридонов, дори година след сделката нямала нито лев задължения, обясни Русимов. Той отрече, да е човек на Ковачки. Каза, че когато получи парите си, ще помогне на болна жена от Ямбол и дете, което се лекува от рак.
 

Говорителят на НАП Росен Бъчваров заяви на свой ред, че има запор на банковите сметки на Русимов, като проверката има за цел да установи дали тотомилионерът е причина за натрупаните задължения. Не завист стои зад ревизията, отсече Бъчваров. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 23| 6551 |24.11.2012 Тотомилионерът Росен: В Перник живеят мързеливци с добри заплати . 2| 6024 |16.11.2012 Тотомилионерът взема 15 хил. кеш, останалото в банка . 31| 6057 |07.06.2012 Кметицата на Перник: Министър Дянков ме обвинява тенденциозно!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads