Реклама / Ads
5| 4908 |10.06.2010 НОВИНИ

Тототреска друса страната; депутати пускат фишове

.
кой ще вземе милионите?
Мит било, че джакпотът в тотото падал при избори; манипулации нямало. И в НС - тототреска; днес джакпотът ще падне, ширят се слухове.
 

1 на 14 млн е вероятността да падне джакпотът, обяви по БНТ Мария Янева, директор на Дирекция в тотото. Днес тотото работи до 14, 00 часа и се очаква да падне натрупаният до момента джакпот, който вече гони 5 милиона.

При всички случаи, когато има печеливш, той си взима печалбата, а ние сме зорко следени от много институции, обясни тя. Фишовете оставали в тотото; в трезора се съхранявал диск с информацията, а след тегленето на тиража се проверявали всички фишове, печелещи над 200 лв, после се правела сверка на дисковете, за да няма манипулация. Ние сме отворени, всеки който пожелае, може да присъства. В комисията по хазарта също се подавал диск с цялата информация и всеки момент можело да се прави проверка, обясни шефката в тотото.

Говори се, че джакпотовете падат, когато има избори, но това е мит, увери Янева. И добави: "Сега няма избори!" - "Да, но сега има криза и все ще се намери къде да се наместят 5 милиона!", репликира водещият.

Печалбите са си чист късмет, повечето участници печелят с най-обикновени фишове. Имало медийна манипулация, че печелившите от тотото после ги сполетявало нещастие. Има много примери, които сочат обратното, разказа Янева.

Първата стъпка на печелившия трябва да е купон, обяви инвестиционен посредник. Той посъветва да не се правят бизнес инвестиции, ако човек не е предразположен към това.

Frognews.bg видя, че в цялата страна тото пунктовете днес работят от ранни зори; а надеждата на средностатистическия български гражданин е да стане тотомилионер. Дори в НС цари истинска треска - депутатите вече са пуснали своите фишове, а малцината, които все още не са успели, разчитат да се измъкнат набързо от дебатите по актуализацията на бюджет 2010 и да се погрижат за личния си с помощта на тотализатора.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5756 |31.05.2010 Срещу 5 бона пускат боса на "Кърлежите" . 2| 5657 |29.05.2010 Министри пускат тото . 6| 5361 |26.05.2010 Депутатите остават със старите коли, за нови пари няма . 1| 5149 |20.05.2010 Обвиниха Нихат Кабил, пускат го срещу 50 бона

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads