Реклама / Ads
25| 4459 |10.05.2010 НОВИНИ

Трактора иска от Сидеров 50 стотинки, дава го на съд

.
Алексей Петров - Трактора
Алексей Петров - Трактора пусна поредно писмо до медиите, в което показва, че е бесен на Волен Сидеров, че го е замесил в отношения свързани с проституция чрез контакти от посолството на Израел.
 
Frognews.bg припомня, че това е вече третото писмо, което е създадено в ареста от Трактора.


Ето какво пишe Алексей Петров до медиите:

"Измина седмица от изказването на Волен Сидеров в предаването "На 4 очи", в което той разпространи твърдения за връзки между дипломатически служители на Израелското посолство, проституция и привличането ми като офицер на оперативно внедряване в НСС.

Единствените реакции на осъждане на думите на г-н Сидеров, за огромно съжаление, дойдоха единствено от страна на Посолството на Държавата Израел и тяхното Външно министерство.

С горчивина отбелязвам, че най-логичната и очаквана реакция срещу изказването на Волен Сидеров, която трябваше да бъде публична, трябваше да бъде от страна на българските служби за сигурност, на които отдадох няколко десетилетия от своя живот. А за всички е очевидно, че преди да става въпрос за моя личен авторитет, с изказването си Волен Сидеров оклевети и морално дискредитира преди всичко българските служби за сигурност.

Мълчанието им е странно и не ми се иска да вярвам, че то е продиктувано от вътрешна капитулация пред опитите един техен дългогодишен служител да бъде целенасочено сатанизиран. Каузата, в името на която съм работил като офицер на прикритие, е достатъчно отговорна и патриотична, затова следва да бъде защитена.

Ето защо въпреки официалното мълчание на българските институции, аз в качеството си на гражданин се чувствам отговорен и ще заведа иск срещу Волен Сидеров за нанесени морални вреди за символично обезщетение от 50 стотинки, а също и за публично извинение от Сидеров".

"В момента не искам да коментирам това негово намерение, по-късно ще излезна със становище по случая", каза за frognews.bg Волен Сидеров, който очевидно още не бе запознат с текста на писмото.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 4880 |04.05.2010 Сидеров: Трактора имал връзки с посолството на Израел . 68| 5541 |03.05.2010 Израел обвини Сидеров в расизъм заради Трактора . 29| 16767 |30.04.2010 Станишев доволен в "Магнолия", живее баровски като Трактора . 10| 5385 |29.04.2010 Трактора предаван като щафета от правителство на правителство

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads