Реклама / Ads
62| 7340 |19.10.2011 НОВИНИ

Трактора лъже: Пускам кредити на 0% лихва

.
Алексей Петров
Да се отнемат привилегиите на партиите, за да се върне властта отново на държавата. Това за пореден път поиска в ефира на БНТ независимият кандидат за президент Алексей Петров, който е основен обвиняем по делото “Октопод”.
 

  

Той завъртя отново абсурдната си идея за 10-годишен мораториум над политическите партии в страната, но доцентът по икономика не успя да обясни на водещата, как всичко това може да се случи в една европейска държава и доколко идеите му кореспондират повече с фашизма отколкото с демокрацията.

 

Бившият съветник от ДАНС, известен още като Трактора, заради стила му да мачка и с насилие да променя волята на хората, отново забуксува в старата си идея, че лихвите на банките трябва да паднат. Този път той стигна до още "по-революционни" крайности, като предложи 0% лихва при широко отпускане на кредити. Според него това не било утопия, а реална възможност, ако парите на държавните предприятия се приберат само в една държавна банка и тя да раздава кредити по неговия модел. Очевидно на Петров му се привижда държава от сталинов тип, в която той ще решава всичко.


Досегашните му идеи икономистите определиха като волантаристични и лишени от икономическа логика. А последното му "финансово" хрумване откровено граничи с годините на комунизма.
 

Соченият за Октопод на родната мафия обясни, че в момента българите се намират в истинско робство от банките. Той изсипа поредица от хули срещу частен трезор, който обяви като близък до властта, която чрез него финансирала медийните си изяви.


Трактора отново подчерта, че делото Октопод му било спретнато заради идеята, която дал на Борисов, да паднат лихвите.

 

Той нападна и медията, в която гостуваше, обвинявайки я, че в нея бил поне над 100 пъти оклеветен. Той се оплака от липса на медиен комфорт и възможност да кореспондира с обществото.

 

Петров обаче се зарече, че ако стане държавен глава, ще пести на държавата по 45 млн. лв. на месец от контрабанда. От което излиза, че се гласи за главен млиционер, а не за президент, коментират случайно гледали го. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 82| 7923 |16.10.2011 Свидетел: Дадох рушвет на Михнева по поръчка на Трактора . 77| 12596 |14.10.2011 Н. Бареков извади С. Диков от нерви; обяви го за жертва на Трактора . 96| 9666 |07.10.2011 Кандидатът за президент Трактора свързан с „Килърите” . 75| 10693 |02.10.2011 Трактора пазел Първанов в БСП, Филчев му давал сигналите срещу него

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads