Реклама / Ads
9| 4268 |04.01.2016 НОВИНИ

Тръмп се закани да "отреже главата" на Ислямска държава

.
Доналд Тръмп
Републиканецът Доналд Тръмп представи днес първия телевизионен клип от предизборната си кампания. Клипът се фокусира върху две от най-спорните му предложения: за мюсюлманите и за нелегалната имиграция, предаде Франс прес.
 
В 30-секундния клип мъжки глас припомня, че Тръмп, който според допитванията е водещ претендент за републиканските първични избори, иска "временно да забрани достъпа на мюсюлмани в САЩ". Гласът звучи на фона на снимка на двойката, извършила миналия месец в Сан Бернардино, Калифорния, атентат, при който загинаха 14 души. "Той бързо ще отреже главата на "Ислямска държава" и ще й вземе петрола", казва после гласът зад кадър.

Ислямисти набират бойци с клип на Доналд Тръмп

Доналд Тръмп "ще спре незаконната имиграция, като издигне стена по продължението на южната граница (с Мексико), за която ще плати Мексико", се казва в клипа. В края му милиардерът е показан по време на среща от кампанията, на която той заявява твърдо лозунга си "Ще върнем величието на Америка" сред възторжените възгласи на привържениците си.

Агитационният клип ще се излъчва от утре в Айова и Ню Хемпшир - двата щата, които ще гласуват първи в началото на февруари на първични избори, с каквито се определя кандидатът на всяка от двете партии за президентските избори през ноември.

Изписаха в небето "Тръмп е отвратителен" (ВИДЕО)

Досега Тръмп, който сам финансира кампанията си, се задоволяваше с рекламни клипове по радиото, излъчвани в трите щата, които ще гласуват първи.

Според комюнике, той възнамерява да харчи най-малко 2 милиона долара седмично за телевизионна агитация.

"Аз съм с 35 милиона долара под бюджета. Ние сме похарчили най-малко пари, а имаме най-добрите резултати. Точно този начин на мислене е нужен на страната", обясни Тръмп в комюникето. "Много се гордея с този рекламен клип. Не знам дали ми е необходим, но не искам да поемам рискове, тъй като ако спечеля, ще върнем величието на Америка", допълни той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 5921 |03.01.2016 Д. Тръмп: Х. Клинтън и Обама създадоха "Ислямска държава"! . 3| 4227 |27.10.2015 Красимир Велчев: Гражданска война няма да има след заканите на Сидеров . 14| 4215 |16.10.2015 От МиГ се заканиха да прекратят обслужването на българските самолети . 8| 4288 |09.10.2015 Ненчев се закани да къса генералски пагони

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads