Реклама / Ads
96| 7388 |19.11.2013 НОВИНИ

Цонев: Бисеров е скромен човек

.
Йордан Цонев, депутат от ДПС Източник: Булфото
От ДПС малко говорим за казуса Бисеров, защото малко знаем. За ДПС този случай е свършен, Христо Бисеров напусна ДПС, предпочете да отговаря пред съда като частно лице. Бисеров е от хората, които не се поддават на никакъв шантаж. Той е решил, че и за него, и за партията, и за целия политически живот е по-добре да се яви в съда от свое име.
 

Това коментира депутатът от ДПС Йордан Цонев пред Нова телевизия.

Цонев се обадил вечерта на оставката, за да се поинтересува за здравето на Бисеров. Бившият му съпартиец казал, че е добре, но отказал да му каже нищо повече.

За версията, че чужди служби са прихванали сигнала, Цонев коментира, че това не е сериозно, въпреки че много харесвал филма „Теории на конспирацията”. Бисеров води много скромен начин на живот. Не си купува скъпи автомобили. Той е затворен тип, заяви Цонев, който се определя като негов приятел.

Аз съм автор на текста, че политиците трябва да декларират пред НАП своето имущество. Не сме оставили пролука в закона. Декларираме си всичко – и сметки, и имоти. Цонев отрече да има сметки в чужди банки, нито негови близки и роднини. Законът ни е по-строг от германския, при укриване на имущество предвижда и затвор.

Всяка събота и неделя ходим при нашите избиратели. Те ни посрещат много топло, но понякога са и груби и ни казват, че ще ни търсят сметка, ако се откажем и не си изпълним обещанията. Какво от това, че има хора, които не знаят името на премиера, това не им пречи да го подкрепят. Може и да не могат да произнесат името му, това не означава, че не са информирани, коментира Бисеров.

За следващата година на тези, които получават минимална работна заплата, ще им бъде върнат данък общ доход в края на годината. Това беше искане на КНСБ. Те нека да излязат на протест утре, това не пречи.

Правителството сключи споразумение с всички браншови организации, които протестираха – животновъди, земеделци, лекари, похвали се още Цонев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 4895 |18.11.2013 Комисия от юристи и икономисти ще проверява Бисеров . 21| 9452 |18.11.2013 Бисеров объркал порциите, затова го наказали . 46| 5212 |17.11.2013 Цонев призова Цветанов да последва Бисеров . 13| 6159 |17.11.2013 Янев: Имало е конфликт между Бисеров и Пеевски

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads