Реклама / Ads
72| 8238 |26.01.2014 НОВИНИ

Цветанов: Борисов е контролиран чрез друго лице

.
Цветан Цветанов Източник: Булфото
Борисов е контролиран чрез друго лице. От джип пред дома му всеки бива заснет. Поводът е оперативно интересно лице. Това е човек с много контакти, активен протестиращ е.
 

Това каза Цветан Цветанов в предаването „Всяка неделя", но отказа да конкретизира твърденията си. Той отрече това да е Петното, както и Румен Петков и поясни, че това е човек, който представлява интерес за някого, но не от тези, които се въртят в публичното пространство. От това, което излезе в публичното пространство след сезирането на прокуратурата, е ясно, че няма записи на среща Борисов, Първанов, Петков. Къде са компетентните органи да установят има или няма записи?

Аз знам, че сега МВР изготвя опорни точки за Българската социалистическа партия. Отделно от това знам, че министерството и секторът за сигурност ще се използват много умело за предстоящите избори. ДАНС обслужва централата на БСП и ДПС, заяви бившият вътрешен министър.

„Мога категорично да заявя, че когато бях вътрешен министър съм се ръководел от законите на България и в името на обществото. Всичко, което се случва в момента е само вследствие на една нечиста и некоректна игра и от писането на опорни точки от 2008 година насам", каза още той.

„Всичко, което се случва в днешния начин на живот - и обществен и политически, идва от умели внушения за диктатура. Нашата кампания бе предвидена да бъде проведена с позитивни послания и ясно секторни политики. Изкарват ме подслушвач само и единствено с цел да ме дискредитират, тъй като съм политическия опонент. Всичко, което сега се твърди в публичното пространство не отговаря по никакъв начин на истината, последните истории са подобие на бюлетините в Костинброд, които бяха опити за внушения и машинации", добави Цветанов.

„Тези компромати имат своята роля в политиката и Борисов спечели от това. Всичко, което се случва през последните 20 дни - тефтерчета, флашки - има една единствена цел - да се отклони вниманието от реалните теми, тъй като предстоеше докладът на ЕК, а проектът на Първанов сериозно разтревожи БСП", заяви бившият вътрешен министър.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 43| 5429 |24.01.2014 М. Кунева: Борисов е добър комуникатор, чуваме се . 49| 6671 |24.01.2014 Б.Борисов: БСП и ДПС не забелязват Реформаторския блок,ГЕРБ са опасни за тях. . 90| 5683 |23.01.2014 Борисов: ЦИК ще е зависима от БСП и ДПС . 62| 4852 |22.01.2014 Борисов поздрави екипа си, оставил работеща система

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads