Реклама / Ads
19| 4681 |22.05.2013 НОВИНИ

Цветанов чака с нетърпение да му бъде повдигнато обвинение

.
Източник: Булфото
За подслушванията – очаквам с нетърпение повдигането на обвинението ми. Вчера съм декларирал в деловодството и съм заявил, че съм готов да се освободя от имунитета си. По този начин по който водите политиката си в 42 НС, не е подходящ.
 

Това заяви от парламентарната трибуна Цветан Цветанов. „Няма нищо, което да е доказано”, добави той.

„Не се страхувам от вас, защото ние сме принципни. Нинова, когато излизате да говорите, спомняте ли си за „Фронтиер” и „Румен Овчаров”? Аз ще ви припомня Фози. Това са взаимосвързани неща, защото когато беше разбита контрабандната схема за цигарите, бяхте с човека, който защитавате – Фози, и се обаждахте, за да може да бъде запазен на работа. За документите за самоличност – в управлението на ГЕРБ този договор е на стойност 99 милиона евро, 34 милиона лева сме спестили и не сме ги дали в друга държава или фирма”, добави Цветан Цветанов.

Някои се опитват да говорят за договорки – ние го видяхме в днешния дневен ред. Видя се, че Тройната коалиция - "Атака" БСП и ДПС е управлението и подмяната на вота на българския избирател. „Всички сме свидетели на подмяната на ценностите. Ние ще бъдем конструктивна опозиция, но няма да допуснем всеки да интерпретира по своему”, посочи той, във връзка с дебата на какъв принцип да бъде създадена Временната комисия по правни въпроси.

„Знаете как беше създаден паритетният принцип за определени комисии. Това беше, защото ГЕРБ искаше да има консенсус, разбирателство и да няма внушения, които можете да правите, каза още Цветанов.

Той попита какъв е конкретният повод за временната комисия. „Ние не знаем какъв е предметът на комисията. Имате много ясна стратегия на Тройната коалиция и тя се доказва с гласуването за създаване на тази комисия. Първоначално не влязохте да се регистрирате, а сега подкрепяте. За купуването и продаването – ако при вас има такава схема, си я прилагайте, но недейте да обвинявате политическа формация, за която са гласували над 1 милион български избиратели”, посочи Цветанов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 30| 5610 |21.05.2013 ВКС реши: Ще гледат делото на съдия Тодорова срещу Цветанов . 34| 5263 |21.05.2013 Цветан Цветанов се отказва от имунитета си . 20| 9740 |21.05.2013 Местан: Суверенът отрече модела Борисов – Цветанов . 20| 6164 |20.05.2013 Веселин Вучков замества Цветанов?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads