Реклама / Ads
43| 5019 |07.09.2014 НОВИНИ

Цветанов обеща на Борисов втори мандат

.
Ако сме първи на изборите, трябва от тази висота на победата да не се подадем на реваншизма, макар че те толкова го заслужаваха, защото искаха с всички средства да ни унищожат. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в словото си на откриването на кампанията на партията в зала Арена Армеец. В началото той призова да се почетат с едноминутно мълчание "жертвите на природата и човешката глупост".
 

„Думата не е власт, хората ни избират да управляваме и ако не можем, ни сменят”, продължи той. Видяхте, че най-добрата оценка я дава народът.  Но след февруарските събития хората два пъти ни поставят на първо място, включително и на европейските избори”, заяви Борисов.

 

„Мислех в каква посока да поведа партията, продължи той. Ще имаме ли мощност и капацитет да управляваме по-добре? Те - ДПС, БСП и Атака, още щяха да управляват, ако нещата стояха добре. Убеден съм, че те искат да управляват, но не могат, подчерта Борисов. Като има обръчи от фирми няма как да ти се случат добре нещата. Има една истина - дойдат ли БСП на власт, спират европейските фондове. Дойде ли ГЕРБ - ги пускат”, коментира той.

 

 „За първи път ще имаме втори мандат на премиер в 25 г. история на прехода”, заяви от своя страна шефът на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов и допълни, че членската маса се е увеличила до над 84 000 души, от които младите хора са 12 000.

„Отново в кампанията залагаме на позитивния тон и диалога, за да има смислен дебат в съревнование на политически идеи. Партия ГЕРБ е единствена, която има цялостна управленска програма и залага на реформи, за да можем да наваксаме това, което загубихме през последните месеци. Това, което бе целта на нашите опоненти, бе да унищожат ГЕРБ, да дискредитират лидера на партията и другите водещи фигури, за да нямаме шанс да управляваме. ГЕРБ е най-голямата политическа сила през последните 8 години”, каза Цветанов и изброи изборните победи.

 

 „Партия ГЕРБ има лидер който може да води целия този отбор. След като имаме такъв лидер в център дясно не зная защо не можем да се обединим, да намерим верния път. Имаме един лидер, един премиер, който ще повтори своя мандат. България трябва да върви по европейски път, трябва да спечелим отново доверието, защото имаме нужда от европейската солидарност”, каза още Цветанов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 5135 |06.09.2014 Проф. Борисов: Само ефективна икономика може да гарантира добра социална политика . 139| 6319 |06.09.2014 Борисов: Асфалтът е хляб . 61| 4916 |05.09.2014 Борисов чака народни съвети за програмата на ГЕРБ . 104| 8808 |04.09.2014 Мерджанов: Борисов облъчи ефира с арогантност и простащина

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads