Реклама / Ads
7| 6890 |07.10.2012 НОВИНИ

Цветелин Кънчев иска да прелъсти Патрашкова

.
Ламбо е правил Влади на Заговезни; Бони ще остане дълго, типажът „Златка” е опасно явление, символизира ловджийките, коментира ВИП Брадър шефът на Евророма.
 

Николай мрази всички и всичко. Той не мрази само циганите, както демонстрира. Той мрази всички и в името на успеха е готов да мине през какво ли не, казва за в. "ШОУ" Цветелин Кънчев - председател на “Евророма” в коментар за шоуто Биг Брадър. Парадоксът е, че в същата тази Къща има двама българи, единият от които не си мие краката. Другият пък прави неща, които и най-долните мангали няма да си позволят – да си палят в собствената къща килима и т.н. Обаче тая лоша циганка... тя е трънчето в очите. Нали?! Колкото до цвета на кожата на Бони, тя си е дори бяла. И аз дори си мисля, че Николай, ако се изкъпе, ще стане едно прекрасно бяло момче. 

Влади е много интересен. И вече почти съм убеден, че Ламбо го е правил някъде около Сирни Заговезни, защото тогава се преплитат огънят и прошката. Но на Сирни Заговезни огънят по-скоро е символизирал това да бъдат прогонвани злите духове. А във Влади огънят и прошката се бият много сериозно! Стефан Данаилов е личност. И то уникална личност. Във Влади все пак има нещо интересно... А и разбрахме, че той се е върнал от Щатите специално, за да... “оправи” България!...

Предполагам, че Бони ще остане дълго в Къщата. Ситуацията може рязко да се обърне. И то заради конкретен човек, който работи в тази посока целенасочено, казва още Кънчев. В момента, в който Николай Мартинов си въобрази, че, разигравайки етническа карта и пропагандирайки антицигански послания, ще спечели някакъв националистически вот, жестоко се лъже. Историята е показала, че точно тези послания не носят проценти, или ако носят, то те са минимални. Много малко хора знаят, че махалата в Сливен, от която е Бони, почти няма хора с основно образование. Болшинството са със средно и с висше. Тя е от малкото, които са с основно. И това й е тежало винаги. Сега е решила и ще учи, което е похвално. 

Юлиан Константинов е доста амбициран. И мисля, че на него специално 
Андрей Слабаков му наби доста комплекси, побеждавайки го в други игри. И той е решил сега да си отмъщава на Бони. Може би защото тя е била именно в отбора на Слабаков в другото шоу?! Повече от ясно е за какво става въпрос. Не му прави чест. Той искаше да се представи като някакъв мачо-интелектуалец! Този типаж само в България и на Балканите може да се открие. Мачо-интелектуалец! На мен това ми звучи по-скоро като “скандинавски негър”. 

Златка е един пример, че хората не могат да бъдат делени на цигани и на българи. А могат да бъдат делени на добри и лоши; на грамотни и неграмотни; на талантливи и неталантливи... Типажът „Златка” е едно опасно явление! Той символизира онези момичета, ловджийките. В интерес на истината, аз ходя с охрана точно заради такива като тях. С мъжете бих могъл да се оправя. Но с такъв типаж жени ловджийки е трудно. Преди време имах една такава ситуация – една известна моделка дойде при мен и ме попита: „Ленин и Джон Ленън точно какви роднини са?”... Тези жени – ловджийките, които разчитат само на циците си, на краката си, на устните си, иначе са кухи като лейки. Но са и много напористи. Бягам от такива. 

Влизане за някакви месеци – в никакъв случай не мога да си позволя. Дори не мога и за седмица. Бих влязъл само с една-единствена мисия – да прелъстя Кристина Патрашкова! Не знам какво точно ме блазни в тази идея, нооо... признавам си, че в тая жена нещо ме възбужда много... И това в никакъв случай няма връзка с факта, че една от любимите ми книги е „Дивото зове”, казва накрая Кънчев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 24| 6447 |06.10.2012 Т. Дончева: Борисов иска "Белене", само ако участва в проекта . 49| 5556 |04.10.2012 67% от българите искат децата им да емигрират . 28| 5874 |04.10.2012 БСП и ДПС не искат работеща комисия за корупция . 41| 6155 |03.10.2012 Сергей Станишев: Не искам да имаме руска или американска централа, а българска

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads